Další rána pro Mareše: Hrozí mu vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Další rána pro Mareše: Hrozí mu vězení!

Leoš Mareš má teď nepříznivé období
Leoš Mareš má teď nepříznivé období (ara, Aha!)

Poslední dobou stíhá dříve hvězdného moderátora Leoše Mareše (35) jedna pohroma za druhou. Jeho honoráře rapidně klesají, opustila ho milenka Hana Svobodová (23) a za jeho agresivní chování ho teď potrestal soud!

Leoš teď nese následky za to, že loni v opilosti brutálně napadnul producenta Petra Dzingela. Ten na moderátora podal trestní oznámení a Mareš musí za svůj přestupek pykat. Jeho trestní stíhání bylo zastaveno, ale hříšník dostal osmnáctiměsíční podmínku. Pokud se v této době nepolepší a neudrží své emoce na uzdě, hrozí mu až tříletý pobyt v kriminálu.

"V tomto případu bylo na osmnáct měsíců podmínečně zastaveno trestní stíhání obviněného. Abych tak mohla učinit, musí se obviněný k trestnému činu plně doznat a dohodnout se s poškozeným na náhradě škody," řekla Blesku státní zástupkyně Jana Šumpichová.

Marešovi se teď ale příliš nedaří v soukromí ani po profesní stránce a hrozí, že se v opilosti přestane ovládat. Alkoholu by se tak měl minimálně rok a půl vyvarovat.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.