Celebrity a jejich děti malovaly šmouly: Který se nejvíc povedl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Celebrity a jejich děti malovaly šmouly: Který se nejvíc povedl?

Tříletá vnučka Dagmar Havlové Sofinka se do pomalování šmoulí sochy vrhla se vší vervou.
Tříletá vnučka Dagmar Havlové Sofinka se do pomalování šmoulí sochy vrhla se vší vervou. (Foto Nadační fond Albert)

Dvacítka známých osobností se zapojila do malování šmoulů určených k charitativní aukci. Řada z nich si nechala pomoci od vlastních dětí. Zvolte toho nejkrásnějšího!

Dara Rolins se malování zhostila společně s dcerkou Laurou. Shodly se na tom, že v jednoduchosti je krása, a šmoulu natřely na oranžovo. Porotce »Talentu« Jaro Slávik se poprvé pochlubil svými syny Samuelem a Danielem. Jejich šmoula se »vybarvil« jako sportovec fandící basketballu.

Celou rodinu do šmoulího projektu zapojil akrobatický lyžař Aleš Valenta. Tereza Kostková se spolehnula na syna Toníčka, Dagmar Havlová na vnučku Sofii.

Ale malování šmoulů rozhodně není jen výsadnou dětí, o čemž svědčí i umělecká díla designéra Bořka Šípka nebo fotografa Jana Saudka.

Trpaslíci už jsou out. Pokud si chcete na zahradu pořídit šmoulu pomalovaného celebritou, máte šanci do 14. října na webu www.nadacnifondalbert.cz Výtěžek z aukce pomůže dětem z dětských domovů.



Přečtěte si
bobosa
11. 10. 2011 • 18:52

 Ta kráva není ještě v lochu??

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.