Veronika Žilková slavila »50«: Dostala syna a kozu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Veronika Žilková slavila »50«: Dostala syna a kozu!

Oslavenkyně Veronika s kozou, psem, dcerou Kordulkou a znovunalezeným synem Honzou!
Oslavenkyně Veronika s kozou, psem, dcerou Kordulkou a znovunalezeným synem Honzou! (Aha! – Marek Pátek)

O infarktové situace neměla herečka Veronika Žilková v den svých 50. narozenin nouzi! V devět ráno u jejích dveří nejprve zazvonil osvojený syn Honza (20), který s rodinou před rokem přerušil kontakt a Veronika toužila po jeho návratu.

Druhým šokem pak byl dárek od deníku Aha!. Vyslyšeli jsme totiž její do větru pronesené přání, a koupili jí živou kozu!

Čtyřměsíční kozička z farmy manželů Hoffmanových v Petříkově u Prahy Veronice vyrazila dech.

„Ježišmarjá, vy jste blázni!“ smála se a kozičku hned pokřtila na Hrdličku. Divné to nebude, protože už mají doma kočku Želvičku a pískomila Papouška... Hned tu novinu volala do města manželovi Martinu Stropnickému (54), který jel pro svůj dárek. „Říkal, že tímhle jste ho právě zabili,“ dodala.

Slzy radosti ronila už od rána, kdy se shledala se znovunalezeným synem Honzou. „Přišel chvíli před vámi! Díky vašemu článku z minulého týdne se mi po roce ozval. Hezčí dárek jsem dostat nemohla. Přinesl s sebou sice i nějaké průšvihy a dluhy, ale to nevadí,“ radovala se. I na Honzovi bylo vidět, že mu svérázná máma chyběla...

Slavnostní oběd pro svou rozvětvenou rodinu pak Veronika uspořádala v Únětickém pivovaru. Proč zrovna tam? „Vdávala jsem se tu, křtila děti a nedaleko je hřbitov, kde odpočívají mí blízcí. I syn Melichar... Ale i to patří k životu. Pak se tam chci jít podívat. Ale už jen sama,“ rozjímala herečka.



Přečtěte si
jesie
18. 10. 2011 • 09:25

gabi50
18. 10. 2011 • 08:47

Třeba má Veronika ráda právě chryzantémy,mně se tedy ta kytka zrovna líbí víc,než profláknuté růže...

gabi50
18. 10. 2011 • 08:45

Nakonec kolikrát člověk neví,čeho se může dočkat i od vlastních dětí,tak proč hned tak rezolutní soudy!? Veronice přeji především pevné zdraví

illis
17. 10. 2011 • 19:05

si asi představovala jinou kytici, nemusela by být ani tak velká, ale asi jiné květiny. Problémy Honzy se vyřeší, spíše se mu měla dříve paní Veronika více věnovat, ale u jejího hereckého povolání je to asi těžké. Možná kdyby byla s dětmi víc doma, tak to i s Honzou mohla dopadnout jinak. Děti v náhradní péči pěstounské rodiny potřebují mnohem více lásky a naslouchání , než si dovedeme představit.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.