Žilková obsadila dceru: Kordula hrála zadarmo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Žilková obsadila dceru: Kordula hrála zadarmo!

Kordulce se na jevišti zalíbilo.
Kordulce se na jevišti zalíbilo. (Aha! – David Kundrát)

Škola hrou! Tuto Komenského radu ctí i Veronika Žilková (49), která vyučuje herectví na Pražské konzervatoři. Veronika proto se studenty třetího ročníku připravila ve školním Divadle Na Rejdišti, představení k 200. výročí narození K. J. Erbena Babi, povídej.

A protože bylo potřeba obsadit do hry malou holčičku, sáhla paní učitelka do vlastních řad a obsadila nejmladší dcerku Kordulku (6)!

„Ve studentském divadle se hraje zadarmo, tak bez honoráře dostala Kordula roli příkazem,“ směje se Žilková s tím, že na benjamínkovi rodiny nijak nevydělává.

„Kordula ale hrála skvěle, zapamatovala si texty všech, takže mi doma neustále celé představení přehrává. To má po Agátě, když se chodila na mě v jejím věku dívat, nejraději v šesti letech hrála roli Simony Stašové, co jsme hráli, nebo roli Mahuleny Bočanové ze Sexu noci svatojánské,“ dodává herečka.



Přečtěte si
illis
29. 3. 2011 • 20:35

na odiv, hlavně reklamy, které hodně sypou. Takže opět nepřekvapila. Co mne zarazilo, ty hrozné boty, to nemůže své nejmladší dceři koupit pěkné boty a ne ji vodit mezi lidi v takových hnusných rozcajdaných botkách . To je celá ona, ta šetří i na dítěti.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.