Těhotná Hanychová: Náhlý převoz do porodnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Těhotná Hanychová: Náhlý převoz do porodnice!

Veronika Žilková je proti svatbě. Na veselku své dcery nechce přijít.
Veronika Žilková je proti svatbě. Na veselku své dcery nechce přijít. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Vystrašená Veronika Žilková (49) musela v noci na čtvrtek s nejstarší dcerou do porodnice! Ji i samu Agátu Hanychovou (25), která je ve čtvrtém měsíci těhotenství, totiž vylekaly čtyřicetistupňové horečky!

Co se Agátě stalo? „Byly jsme na chalupě a nemocné Agátě neustávaly vysoké teploty. V noci jsem ji proto zavezla do nemocnice na gynekologicko-porodnické oddělení,“ svěřila se ustaraná Veronika, když ji deník Aha! kontaktoval.

Včera dopoledne Žilková dceru raději převezla do Prahy. „Agátu chtěli hospitalizovat v Rychnově nad Kněžnou, což je nebližší špitál v okolí, ale ona tam nechtěla zůstat,“ popsala Žilková noční trable. Se stejnými příznaky navíc stůně i benjamínek rodiny – pětiletá Kordulka. Žilková tak neví, o koho se starat dříve.

„Kdy už to skončí? Nejhorší je, že nemůžu žádné léky a paralen nezabírá,“ naříká těhotná Agáta, které je opravdu špatně. „Okamžitě by zabraly kapačky, ale těhotné je nemohou dát. Teď ji vezu zpátky do Prahy, kde se o ni budu starat,“ dodává Žilková.

Ta včera, jen co dovezla dceru domů, musela do vinohradského divadla, kde zaskakuje v představení za vyčerpanou churavějící Jiřinu Jiráskovou (80). „Nasadím si šedivou paruku a jdu, ale možná ani nebudu muset, protože mi hlava šediví starostí o Agátu a její dítě,“ dodává Veronika.

Uklidňující zprávou je pro obě fakt, že miminko je v pořádku a těžká viróza plod zatím neohrozila, což potvrdil i ultrazvuk.



Autor:  EVA KREMSEROVÁ

Přečtěte si
illis
18. 3. 2011 • 19:49

řekla bych až vyžile. Hrozné a to pořád leze před objektivy fotoaparátů. Agátě přeji aby se uzdravila a aby mimimnko bylo v pořádku . Že nepřijde máma na svatbu, její problém, zbytečně by tam dělala dusno. Kam jen dal ten Stropnický oči. Lucie Stropnická a Žilková, obrovský rozdíl oproti Žilkové, Lucie je inteligentní a pohodová žena a teď má Stropňa doma tuhle fůrii. Má co chtěl, neměl nosit modrou košili.

defakto
18. 3. 2011 • 15:49

z Agáty , stará Žíla zase dramatizuje jen aby byla v bulváru ! Chudák dítě , které se narodí a budou vychovávat tyto dvě ště-tky !

winterfreshka
18. 3. 2011 • 13:40

Wo co go u nich šlo,znáte škrabáky,ti rádi vše přibarví.Agátě přeji uzdravení,donošení a hodnou babku k tomu.

pavucinka
18. 3. 2011 • 13:24

peklo to pro mě nebylo, asi jak pro koho,stejně jako samotný porod a to mám úzké boky.....chudák Agáta/?/ snad jen proto,že asi nevěděla, že je třeba se vyhýbat možnostem nákazy, stravovat se doma, více spát. Mohla by o dítě přijít, jestli si myslí,že dál pojede tak,jak je navyklá.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.