Pohlreich se tajně oženil! Zdeněk a Zdeňka už jsou svoji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pohlreich se tajně oženil! Zdeněk a Zdeňka už jsou svoji!

To jsou novomanželé Zdeněk a Zdeňka Pohlreichovi. Vzali se včera odpoledne ve Švýcarsku.
To jsou novomanželé Zdeněk a Zdeňka Pohlreichovi. Vzali se včera odpoledne ve Švýcarsku. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

"Ano, šéfe!" řekla televiznímu kuchaři Zdeňku Pohlreichovi (54) jeho přítelkyně Zdeňka (39). Jejich svatba byla přísně střeženým tajemstvím, ale přesto se můžete podívat na fotky a video od Bodamského jezera, kde Zdeněk a Zdeňka vstoupili do manželství.

olba Švýcarska nebyla náhodná, Pohlreich zde totiž vlastní restuaraci, v níž dohlížel na svatební hostinu. Role oddávajícího se překvapivě zhostil Ivan Vodochodský, který je spjat s kulinářskými televizními pořady.

Ve své svatební řeči pronesl: „Dovolte, abych vás přivítal na této romantické terase nejen jako oddávající, ale také jako přítel svatebčanů. Vážení snoubenci, snad jste už konečně pochopili, že toto je váš svatební den. Stojíte tu před námi proto, protože jste se dobrovolně rozhodli spojit své životy."

Nedávno se v roli oddávajícího ocitnul i ženich Zdeněk Pohlreich, a to ve svém pořadu Ano, šéfe!

Pro svůj svatební den Pohlreich zvolil klasický tmavý oblek. Zdeňka si oblékla jednoduché bílé šaty, v nichž jí byla pořádná zima. Teplota u Bodamského jezera totiž dosahovala jen pěti stupňů nad nulou.

Mezi svatebčany nechyběl Pohlreichův kolega Roman Vaněk, který se s ním objevil v reality show Na nože.

Aby Zdeněk a Zdeňka mohli vstoupit do společného manželství, oba se nejprve museli rozvést. Zatímco Pohlreich to zvládnul už v únoru, jeho vyvolená se rozvedla teprve před týdnem a s dalším sňatkem ani chvíli neváhala.

V galerii najdete exkluzivní fotografie a video ze svatby, kterou chtěl Zdeněk Pohlreich před světem utajit.

Více o svatbě čtěte v zítřejším tištěném deníku Aha!.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ochman
16. 10. 2011 • 00:33

...proč má Polreich břicho jak kdyby měl za chvíli porodit a co ty vytahané volné kalhoty ???

oko1
15. 10. 2011 • 23:17

V kombinaci s tou "smuteční kyticí" fakt oba působí poněkud morbidně. Škoda, že si nenechali poradit od profesionálů nebo aspoň od někoho normálního

defakto
15. 10. 2011 • 22:57

Nevěsta neučesaná , oblečená do jakéhosi rubáše (snad ne do rakve), plešoun celý v černém , je to jak svatba upírů !!!

illis
15. 10. 2011 • 21:53

a k nim ještě zvláštnější černé polobotky. Když už je Pohlreich taková cereblita, tak by si snad mohl pro vlastní svatbu zajistit tým stylistů a visážistů. Svatební hostina se konala v příjemném luxusním prostředí, ale s oblečením si ani jeden hlavu nejspíše nelámali. Kytice měla vsazenou do černé manžety, takto se obvykle váže smuteční kytice. Jinak jim přeji vše nejlepší .

irena1960
15. 10. 2011 • 21:15

je neuvěřitelně hnusná! Až odporná. Hnusný šaty jak pytel........... Ženich je slizoun.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.