Další šokující fotka Michaela Jacksona z márnice: Mrtvý a... Nahý! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Další šokující fotka Michaela Jacksona z márnice: Mrtvý a... Nahý!

U soudu ukázali fotografi i mrtvého a nahého Jacksona. Jen jeho intimní partie jsou počítačově překryty.
U soudu ukázali fotografi i mrtvého a nahého Jacksona. Jen jeho intimní partie jsou počítačově překryty.  (Profimedia.cz)

Zhroucená a v slzách opouštěla soudní místnost Katherine Jackson (81), matka Michaela Jacksona (†50). Obžaloba ukázala porotě další dosud nezveřejněný snímek zpěvákovy mrtvoly, což už bylo pro nervově vyčerpanou ženu příliš a v slzách předčasně opustila soudní síň!

Soud v americkém Los Angeles má určit, zda krále popu v červnu 2009 neúmyslně zabil jeho lékař Conrad Murray (58) tím, že mu podal nadměrnou dávku anestetika propofol.

Murray tvrdí, že pacientovi, který nemohl usnout, podal bezpečnou dávku propofolu. Pak si prý na dvě minuty odskočil na záchod a Jackson si podle něho vzal další dávku, která byla smrtelná.

Jeho obhajobu ale okamžitě rozmetal doktor Christopher Rogers, který zesnulého pitval. „Jackson, který už byl pod vlivem propofolu, by musel vstát a vzít si další dávku. To vše během dvou minut. To považuji za nemožné,“ prohlásil Rogers, který označil Jacksonovu smrt za zabití.

Murray dále u soudu vypověděl, že zpěvák skoro nejedl a nepil. Kvůli prostatě měl problémy s močením. Trvalo mu hodiny, než se alespoň trochu vyprázdnil, často se nakonec pomočil. Podle Murrayho byl rovněž téměř slepý.

Vedle tohoto svědectví znělo trochu podivně, když doktor Rogers označil Jacksona za relativně zdravého muže, dokonce zdravějšího, než padesátníci v průměru bývají...P

roces bude trvat ještě nejméně dva týdny, ale doktor Murray je stále blíž čtyřletému pobytu za mřížemi, který mu v případě odsouzení hrozí.



Přečtěte si
mike126
14. 10. 2011 • 19:37

Jenom 4 roky??? To je teda děsně málo za zabití krále popu. Tady v České Republice někdo zabile običejnou ženu a dostane přez 10 let. Takže Murray at dostane aspon 20!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.