Foto nahého Jacksona: Nemohl se vymočit, tvrdí Dr. Murray | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Foto nahého Jacksona: Nemohl se vymočit, tvrdí Dr. Murray

Americký zpěvák Michael Jackson (†50) měl rakovinu prostaty! Tvrdí to jeho osobní lékař Conrad Murray (58), který je v kalifornském Los Angeles souzen za neúmyslné zabití krále popu v roce 2009. A ani tentokrát se přelíčení neobešlo bez šokující fotografie, tentokrát úplně nahého zpěváka!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jana02
12. 10. 2011 15:02

Je vidět že novináři nemají vůbec žádné zábrany vymyslet si cokoliv na adresu člověka který učinil pro svět tak moc a tolik milionů dolarů použil na záchranu dětí v nouzi, lépe řečeno stovky milionů dolarů, což bylo i zapsáno jako největší rekord ze všech celebrit které pomáhají chudým a nemocným a ani si nedokáží najít správné informace o procesu který je vysílán online v televizi a na internetu av němž jsou úplně jiné informace než podávají některé tyto média ať už virtuálně média nebo ty papírové. Ne nadarmo tento člověk tvrdil kdo věří lži živý ji. Lidé by měli chodit na ty správné stránky aby se dozvěděli základní informace. Byl ely život nespravedlivě pronásledován jako kdyby ani nebyl lidská bytost, skládal písně o míru a lásce, které mají nějaká poselství, napsal dvě knihy kde vyjadřuje své myšlenky a postoje ale stále se najdou novináři který překroutit všechno co se jen dá protože je to Micharl Jackspn a jeho jméno přece vydělává peníze. Vymyslí si cokoliv, za to by měl být restaný nebo zato že měl nespavost jako dalších 20 milionů Američanů.

budox
12. 10. 2011 13:04

Je opravdu nutné zveřejňovat tuto fotku? Aspoň ji nemusíte dávat na hlavní stranu, aby ji viděli všichni, i ti co nechtějí. Dejte ji k článku , až po rozkliknutí, pro ty , kteří po podobných fotografiích baží.M.J. je zpěvák mého dětství a tak bych si ho chtěla pamatovat

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.