Komik Michal Nesvadba: Tak ho nechtěnou »hlavičkou« zřídil jeho dvouletý synek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Komik Michal Nesvadba: Tak ho nechtěnou »hlavičkou« zřídil jeho dvouletý synek!

Šťastní novomanželé: Michal Nesvadba s Anetou.
Šťastní novomanželé: Michal Nesvadba s Anetou. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát)

Vlastně celý život si dává na nos červenou klaunskou bambuli, teď si ovšem komik a mim Michal Nesvadba (53) musí zvykat na jinou »ozdobu« tváře. Jeho dvouletý syn Míša (2) mu totiž ve čtvrtek večer nechtěnou »hlavičkou« doslova zmasakroval nos (deník Aha! informoval)!

Tatínek musel okamžitě do nemocnice, kde se podrobil neodkladné operaci. A tak dnes úpí doma pod maskou z náplastí a fáčů.

„Jestli se to povedlo, ještě nevím, pořád mám na tváří masku, vypadám hrozně, musím neustále z nosu odsávat nějaký hnis. Má jediná práce je obměňovat tampony.

Ten nos pořád pracuje a dělá si, co chce,“ přiznal deníku Aha! Nesvadba. Z nemocnice na Karlově náměstí byl propuštěn už během víkendu a momentálně zůstává v domácí péči. „Musím to dát rychle do pořádku. Jenže ten nos byl tak špatně zlomený, vychýlený úplně mimo osu!“ popisuje, co vlastně mu způsobil jeho dvouletý prcek, když mu táta před spaním četl z knížky pohádku.

Nesvadba bohužel nemá žádné zážitky z operace, protože byl v celkové anestezii. „Nic si nepamatuju, teď to jenom trochu bolí, snad se jim to povedlo. Všechno se ukáže, až si sundám tu masku,“ těší se hlavní protagonista pořadu pro děti Kouzelná školka.



Přečtěte si
bobosa
11. 10. 2011 • 18:53

 Prej komik...trapnej koko.t je to a ne komik...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.