Narozeniny Petra Salavy (55) - Pařily i děti slavných! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Narozeniny Petra Salavy (55) - Pařily i děti slavných!

Zleva Filip Janeček, jeho otec František Janeček, manželka Petra Salavy, oslavenec Salava a Tereza Mátlová s dcerou Emilly.
Zleva Filip Janeček, jeho otec František Janeček, manželka Petra Salavy, oslavenec Salava a Tereza Mátlová s dcerou Emilly. (Aha! – Martin Hykl)

Na 55. narozeniny moderátora a prezidenta fotbalové Amfory Petra Salavy se se svými ratolestmi přišli podívat i František Janeček (65), Václav Tittelbach (55) či Michal Nesvadba (52)! Nutno podotknout, že své děti vychovávají ve věku, kdy si ostatní muži zvykají na role dědečků.

Opravdovou ozdobou párty byla Emilly Janečková (3), která dorazila až v pozdních hodinách. Její otec František Janeček se pyšnil a naparoval na všechny strany. Blondýnka však má spíše rysy maminky Terezy Mátlové. Mejdan svou přítomností zpestřily i čestné výkopářky Helena Vondráčková a Jiřina Bohdalová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.