Celebrity hrály golf: Kdo byl na »greenu« největší hvězdou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Celebrity hrály golf: Kdo byl na »greenu« největší hvězdou?

Celebrity vyrazily na golf
Celebrity vyrazily na golf (koláž Ahaonline.cz)

Na golfovém hřišti v Berouně se sešla opravdu hvězdná sestava, která na trávníku předvedla svůj um, šatník a v neposlední řadě i potomky.

Mezi zkušené hráče golfu patří Jiří Macháček, Jiří Korn i Ondřej Soukup. Ti do svého elitního klubu vzali i čerstvého ženáče Petra Čadka, který byl na golfovém hřišti stejně šik jako na svatbě s Jitkou Čvančarovou. Na trávníku se vyjímal v tričku, na němž golfu holduje i revolucionář Che Guevera.

Turnaj podporující Nadaci Krtek ale pamatoval i na golfové začátečníky, a mezi jamkami si tak pohrávaly děti slavných rodičů. Souboj dvojčátek se odehrál mezi Honzíkem a Adamem Štěpánky Duchková a Madlenkou a Pepíčkem Míši Maurerové.

Dcerou se pochlubil také Roman Vojtek a Kryštof Michal z kapely Support Lesbiens. Zdeněk Podhůrský dorazil dokonce i s vnukem. Turnaj svou účastí ozdobily i Sandra Nováková a Jitka Válková.

Kdo se na golfovém trávníku nejvíce vyjímal? Prohlédněte si galerii a hlasujte v anketě!



Přečtěte si
dandova
5. 10. 2011 • 12:36

Zlatá slova!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.