Jitka Čvančarová a Petr Čadek si řekli »ANO«! Svatbu plánovali právníci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jitka Čvančarová a Petr Čadek si řekli »ANO«! Svatbu plánovali právníci!

Po prvním novomanželském polibku oba zářili štěstím. Svatební noc strávili na zámku.
Po prvním novomanželském polibku oba zářili štěstím. Svatební noc strávili na zámku.  (Aha! – David Kundrát, Daniel Černovský)

Těhotná herečka Jitka Čvančarová (33) včera po poledni řekla po teprve sedmiměsíční známosti své »ano« tanečníkovi a choreografovi Petrovi Čadkovi (32).

V krémových šatech ze Španělska se závojem až na zem, v nichž těhotenské bříško nebylo téměř patrné, vypadala jako princezna a její vyvolený oblékl tradiční frak.

Vše ale nebylo tak pohádkové – Čvančarová, nyní již Čadková, totiž před svatbou svolala své právníky a organizátoři veselky museli podepsat přísnou smlouvou, v níž jim hrozily obrovské finanční sankce!

„Nemohl jsem nic prozradit, byl jsem do páteční půlnoci vázán mlčenlivostí přísnou smlouvou a hrozily mi finanční sankce. Paní Čvančarová si na to najala skvělé právníky,“ řekl manažer zámku Jiří Lokšan, který v pátek novinářům informace ohledně konání obřadu popřel.

Vše tedy klaplo, jak mělo, a církevní obřad v mělnickém kostele sv. Petra a Pavla pět minut po poledni zahájil Marek Eben, s nímž novomanžele pojí účast v taneční soutěži StarDance.

„Pronesl úryvek z bible. Sám je věřící, takže to šlo z jeho srdce, byl to silný zážitek. Poté si snoubenci slíbili věrnost a následovala farářova mše,“ prozradil Aha! František Janeček, v jehož muzikálu Bídníci bude Jitka hrát již pár dní po porodu.

„Bylo to překrásné a dojatá byla nejen nevěsta, ale snad všichni přítomní,“ prozradila Tereza Kostková. Nevěsta byla dojetím tak rozrušená, že nezvládla svůj slib věrnosti, který musela neustále přerušovat, a přes slzy téměř neviděla. Svatby se zúčastnilo 160 hostů.



Přečtěte si
herecka
27. 9. 2011 • 14:13

Oba jsou opravdu krásní, čiší z nich život, elán, spousta lásky. Ač je osobně neznám, přeji jim hodně štěstíčka a spokojenosti. Moc jim to spolu sluší, svatba musela být úžasná.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.