Jitka Čvančarová a Petr Čadek: Už jsou svoji! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jitka Čvančarová a Petr Čadek: Už jsou svoji!

Novomanželský polibek Jitky a Petra
Novomanželský polibek Jitky a Petra (David Kundrát)

Herečka Jitka Čvančarová (33) si dnes řekla ANO s tanečníkem Petrem Čadkem (32). Pár se loni seznámil loni v taneční show StarDance, v níž se objevila většina slavných svatebních hostů.

Čvančarová si pro svou svatbu vybrala kostel sv. Petra a Pavla v Mělníku, odkud měla díky krásnému slunečnému počasí výhled na soutok Vltavy a Labe.

Jitka si se svatbou pospíšila. S Petrem totiž očekávají dítě a těhotenství už bylo na její postavě znát. Přesto si dopřála pohádkové bílé šaty, které doplnila dlouhou vlečkou. Svou lásku novomanželé stvrdili prstýnky z bílého zlata s briliantem a zpečetili ji slibem věrnosti pdoel pravidel římsko-katolické církve.

Mezi pozvanými hosty byl i Marek Eben s Terezou Kostkovou, kteří ve StarDance vytvořili moderátorskou dvojici. Eben se dokonce v kostelíku zhostil svatebního proslovu, po němž následovala bohoslužba věnovaná lásce Čvančarové a Čadka.

Na svatbu dorazila Tereza Brodská, která si s Jitkou zahrála v seriálu Dokonalý svět, nebo její kolega z Ordinace v růžové zahradě David Suchařípa. Zpěvačka Aneta Langerová přijela s bratrem Nikolou. Také ona se s Čvančarovou seznámila v taneční show.

Podívejte se na svatební fotky Jitky Čvančarové a Petra Čadka v galerii!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.