Štěpánka Duchková: Dvojčata ji připravila o desítky tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Štěpánka Duchková: Dvojčata ji připravila o desítky tisíc!

Štěpánka Duchková s Adamem a Honzíkem s dvojčátky Honzíkem a Adamem
Štěpánka Duchková s Adamem a Honzíkem s dvojčátky Honzíkem a Adamem (Profimedia.cz)

Moderátorka Štěpánka Duchková se pořádně rozčílila kvůli svým dvojčatům Honzíkovi a Adamovi. Malí rošťáci jí způsobili ztrátu, kterou jim jen tak neodpustí.

Honzík a Adam během řádění svou maminku potrápili a připravili ji o vzácnou starožitnost. „Já jsem myslela, že kluky přetrhnu. Hodili mi do koše starožitný smetáček a lopatku z porcelánu. Vynesli jsme to s odpadky a samozřejmě nám je odvezli, takže jsme o to přišli a škoda je pár desítek tisíc,“ svěřila se Štěpánka na charitativní akci Večer pro dobrou věc v Jaroměři.

Dvojčata teď mají do budoucna velký závazek. „Tohle si budou muset odpracovat, až budou velcí. Mého manžela málem odvezli s infarktem,“ dodala Duchová.

Večera pro dobrou věc, během něhož se vybralo přes 85 tisíc korun, se zúčastnila i Zora Jandová, která se dala na studium. Teď ji čekají zkoušky a nejvíce se bojí, že propadne z ekonomiky. „Nebaví mě to, já tomu vůbec nerozumím,“ prozradila Jandová.

Přečtěte si
illis
27. 3. 2012 • 18:51

povodně a záplavy, které je připravily o veškerý majetek nebo když jim shoří střecha nad hlavou. Paní Duchková, obejměte ty vaše chlapce a buďte ráda, že je máte a jsou zdraví . Podívejte se některou středu na Modré z neba na slovenské Markíze. To jsou skutečné osudy a mnohdy hodně těžké a přesto nenaříkají. Tomu říkám neštěstí a ne, že děti při hraní vyhodily smetáček a lopatku, byť starožitnost. V tom případě jste to měla mít uschované .Ztrátám já říkám něčemu úplně jinému.

zelena.karkulka
27. 3. 2012 • 18:41

je,proč by nebyla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.