Koupelny slavných: Štěpánka Duchková (41) se do luxusní vany nežene! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Koupelny slavných: Štěpánka Duchková (41) se do luxusní vany nežene! Proč?

Luxusní koupelna Štěpánky Duchkové.
Luxusní koupelna Štěpánky Duchkové. (Aha! - Petr Novotný)

Koupelny představují jedno z nejintimnějších míst každého člověka. Nám se ale podařilo téměř nemožné… Nahlédnout do koupelen několika známých českých tváří a získat unikátní fotografie. Co třeba u Štěpánky Duchkové?

Má hodně netradiční koupelnu, která je v podkroví propojená s ložnicí. „Tou se myslí kruhová vana zapuštěná nízko nad podlahou pod střešními okny,“ prozradila moderátorka.  Nízká vana je obložená dřevem. „Sice je to pohodlné, ale ne často využívané, už proto, že voda ve vaně brzy vychladne,“ dodala.

Luxusní koupelna Štěpánky Duchkové.

Co na to bytová architektka Zuzana Matelová?

„Velkorysý prostor koupelny je zařízen v příjemných přírodních tónech. Je vidět, že je prostor využíván nejen k hygieně ale také k relaxaci a odpočinku. Času se zde nejspíš tráví hodně také díky umístěnému televizoru. Chybí mi zde akorát více sjednocujících prvků a doplňků ve světlých smetanových oodstínech. Např. koupelnová předložka, která by neměla na zvoleném typu podlahy rozhodně chybět.



Přečtěte si
kristýna ryglová
21. 3. 2023 • 05:37

Tak to já jsem si teda vybrala luxusní rohovou vanu z https://www.aplomo-koupelny.cz/vany/ , protože pro mě není nic lepšího, než si po náročném dni v práci napustit plnou vanu vody s pěnou a relaxovat. Pustit si k tomu příjemnou hudbu a nepřemýšlet alespoň tu chvíli nad žádnými povinnostmi .

ivannavratil386
28. 1. 2019 • 21:53

Moc pěkná koupelna. My se také brzy chystáme pustit do rekonstrukce té naší. Nejraději bych ji také podobně obložil dřevem. Jen místo vany bychom tam chtěli nejspíš sprchový kout. Už jsem se po nějakých i díval a docela se mi zamlouvají ty, co mají tady: https://www.vybavime-koupelny.cz/ Mají tam i jiné vybavení do koupelen, takže jak to tak vidím, tak vše nakoupíme právě tam.

ochcallis
27. 8. 2014 • 11:19

jaká koupelna? vždyť je to půda a za pár let se z takovéhle vany sama nevyhrabe, to je tak na zlomení krčku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.