Finále Elite Model Look: Šeredová zakrývala břicho, Krainová odhalila ňadra | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Finále Elite Model Look: Šeredová zakrývala břicho, Krainová odhalila ňadra

Šeredová (vlevo) nechtěla prozradit, zda je opět těhotná. Její volné šaty ale hovořily za vše. Simona Krainová se nebála obléci i do tohoto odvážného modelu, který rozhodně nezakrýval její přednosti.
Šeredová (vlevo) nechtěla prozradit, zda je opět těhotná. Její volné šaty ale hovořily za vše. Simona Krainová se nebála obléci i do tohoto odvážného modelu, který rozhodně nezakrýval její přednosti. (Aha! – Martin Hykl)

Simona Krainová (38) i Alena Šeredová (33) už jsou spíše ve věku maminek než modelek, přesto nechyběly na čtvrtečním galavečeru fi nále Elite Model Look. Zatímco Krainová byla dlouho avizovanou moderátorkou show, Šeredová se mezi hosty objevila nečekaně. Navíc ve velmi široké róbě, čímž povzbudila spekulace o svém třetím těhotenství.

S odpovědí na dotaz ohledně těhotenství však Šeredová všechny odkázala na nejlepší kamarádku Pavlínu Hrbkovou. „Tady máte těhotnou,“ usmívala se, když s Hrbkovou prchaly z Jízdárny Pražského hradu. A pak už neprozradila čerstvě vdaná paní vůbec nic.

Krainovou stylisté oblékli do průsvitných šatů, které odhalily její ňadra. Ta naštěstí pro pány ani po kojení syna Maxe nezměnila tvar. Simona si jen posteskla, že by se devět měsíců po porodu také ráda prošla po molu. A to si splnila. Když došlo na promenádu dvou vítězek soutěže (české a slovenské), vklínila se mezi ně a užila si pár kroků po pódiu.

A světě, div se, česká vítězka soutěže se po molu procházela poprvé. „Modeling jsem nikdy nedělala, dnes mám dokonce na nohou poprvé vysoké podpatky. V Prostějově si mě na ulici vyhlédli, jinak bych se o modeling nikdy nezajímala,“ svěřila se Aha! Lenka Hanáková (18).

Jasnou favoritkou soutěže ale byla slovenská vítězka Leona Hochelová, která doslova uhranula čestného předsedu poroty Jiřího Bartošku. „To je krása, to je nová Karolina Kurková,“ rozplýval se herec, který do poroty usedl s herečkou a módní ikonou Aňou Geislerovou. On v dokonale padnoucím obleku Prada, ona v extravagantní róbě Fendi.



Přečtěte si
ivoadler
16. 9. 2011 • 17:08

Která dneska neukáže kozy, jakoby ani nebyla. Tak holky, s chutí do toho. Ať má bulvár o čem psát, no a nás pohled na kozy neuráží.

mirror
16. 9. 2011 • 16:47

souhlas.. Šeredová září, Krainová vypadá jak sůva a ty její modely mě fakt neuchvátily..

bobina
16. 9. 2011 • 15:24

Je na ní vidět opravdu upřímný úsměv,spokojenost a pohoda. Strhaná Krainová se snaží udržet si štíhlou figuru za každou cenu a nejen že vypadá strhaně a nezdravě,ale stratila punc ženské,vypadá jako chlap převlečený do sukně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.