Jiří Langmajer: Mám na růžích ustláno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 30. března 2024

Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido

Jiří Langmajer: Mám na růžích ustláno!

Jiří Langmajer se na tiskovce nejvíc bavil se svou kolegyní z »novácké« Ordinace Ivanou Jirešovou a její dcerkou.
Jiří Langmajer se na tiskovce nejvíc bavil se svou kolegyní z »novácké« Ordinace Ivanou Jirešovou a její dcerkou.

PRAHA – Už je to tady! Praha bude mít nové divadlo Theatre Palace. A za jednu z velkých hvězd zde bude Jiří Langmajer (40). „Momentálně jsem bez angažmá, a díky agentuře A. P. Prosper mám tady na růžích ustláno,“ pochvaloval si doktor Hruška z »nováckého« seriálu Ordinace v růžové zahradě.


Kliknutím zvětšete„Díky bílému plášti, který mi vydělává peníze, si můžu dovolit ten luxus hrát v divadle, kde mě to baví,“ posteskl si Langmajer, který se již těší na lednovou premiéru komedie Líbánky ve čtyřech. Na tiskovou konferenci k zahájení provozu divadla přišla i dcera Veroniky Žilkové Agáta Hanychová, jež v roli herečky debutuje. Nezapřela však své studium fotografie na škole v Opavě, a neustále fotografovala všechny přítomné. Agáta stane na jevišti vedle své matky a Martina Stropnického v inscenaci hry Kachna na pomerančích. Tato premiéra 30. října nové divadlo otevře.
Kliknutím zvětšete Vedle již zmíněných herců se budeme moci každý měsíc setkávat například i s Janem Šťastným, Kateřinou Brožovou, Kateřinou Herčíkovou, Vojtou Kotkem, Ivanou Jirešovou či Valérií Zawadskou. Všechna představení si povedou i svůj vlastní »kočovný« život po městech českých. A aby toho nebylo málo, v záloze je další premiéra, v níž se počítá s Janou Hlaváčovou a režisérem Luďkem Munzarem.


Autor: Jiří Landa
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.