Hana Vágnerová při hubnutí skoro zemřela: Neměla jsem ani 38 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hana Vágnerová při hubnutí skoro zemřela: Neměla jsem ani 38 kilo!

Hana Vágnerová hraje v seriálu České televize Horákovi rebelku Evu, starší dceru Lucie Benešové a nevlastní dceru Igora Bareše.
Hana Vágnerová hraje v seriálu České televize Horákovi rebelku Evu, starší dceru Lucie Benešové a nevlastní dceru Igora Bareše. (: Česká televize)

PRAHA – Modelka a herečka Hana Vágnerová (23), která v seriálu České televize Horákovi hraje přecitlivělou rebelku Evu, se léčila z anorexie! Nemoc, při které dívky kvůli své psychice chorobně hubnou a mohou pak vyčerpáním i umřít, se u ní projevila už v patnácti letech.

„Někdo mi řekl, že jsem tlustá, tak jsem začala hubnout,“ svěřila se nedělnímu Aha! Hana. „A jeden čas jsem vážila i 38 kilo a míň,“ dodává mladá herečka, která by chtěla svým příběhem varovat ostatní!

Na svém hubnutí Hana nejdříve neviděla nic špatného, naopak. „Vzala jsem si to k srdci a začala jsem hubnout. Díky tomu jsem se dokonce stala modelkou a měla jsem pocit, že je to dobře,“ říká Vágnerová s tím, že po čase se jí hubnutí vymklo z rukou. „Snědla jsem za den třeba jen dvě jablka a rajče a k tomu jsem hodně cvičila, abych i tohle vypotila. Každý, kdo mě upozorňoval, že to není v pořádku, se stal mým nepřítelem. Rodiče to samozřejmě nemohli nevidět, chtěli mi pomoci, ale neměli jak. Nedovolila jsem jim to! Naše vztahy kvůli tomu na čas i dost ochladly,“ vzpomíná Hana Vágnerová na své černé období.

„Nakonec můj boj s anorexií trval asi tři roky. Chodila jsem do nemocnice Ke Karlovu i k psychologovi. Je to blbá nemoc, nikdo vám nevěří. Lámou nad vámi hůl. Byla jsem na všechny agresivní, paranoidní. Nakonec mi pomohl přítel Marko, který to se mnou všechno vydržel. Netlačil na mě, dával mi vývary ze zeleniny a pomohl mi to překonat,“ dodává herečka a modelka.

Dnes už je naštěstí v pořádku. „Sice se nevážím, ale myslím, že mám optimálně ke svým 170 centimetrům výšky,“ směje se Hana, která si užívá natáčení seriálu Horákovi. V tom hraje dceru Lucie Benešové, která špatně snáší maminčin nový sňatek a vyvdanou rodinu Igora Bareše…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.