Veronika Chmelířová: Utajená svatba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Veronika Chmelířová: Utajená svatba!

Veronika se vdávala v dlouhých bílých šatech dovezených ze Španělska. Její veselku však provázely české zvyky včetně házení rýže pro štěstí.
Veronika se vdávala v dlouhých bílých šatech dovezených ze Španělska. Její veselku však provázely české zvyky včetně házení rýže pro štěstí. (Foto pro Aha! – Petr Vokurek, Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, ara)

V českém showbyznysu se se svatbami roztrhl pytel!

Po modelce Aleně Šeredové (33) či zpěvačce Lucii Vondráčkové (31) se mezi vdané paní připojila i vicemiss ČR 2007 Veronika Chmelířová (24), která si ve Znojmě vzala hokejistu MilanaProcházku (34).

Veselka proběhla už před pár dny, avšak v naprostém utajení a snímky z ní se na veřejnost dostaly až nyní. „Byla to klasická moravská svatba, hodně se pilo, jedlo a zpívalo,“ popisuje Veronika se smíchem.

„Pomalu si zvykám na titul manželka, ale jsem hrdá, že jsem Milanova žena,“ dodala zamilovaně. Pro líbánky si pár vybral Maledivy, ráj v Indickém oceánu.

Iveta Lutovská (28) už rozesílá oznámení...

A další kráska se chystá Veroniku Chmelířovou následovat: Iveta Lutovská (28), Česká miss 2009, si v září vezme za muže podnikatele Jaroslava Víta (31). Přípravy na jejich velký den už jsou v plném proudu, už začínají stovce příbuzných a přátel rozesílat čerstvě vytisknuté oznámení.

„Z těch mám opravdu radost,“ rozplývá se Iveta. „A teď už přijdou na řadu svatební šaty. Bude mi je šít návrhářka Tereza Sabáčková, ale zatím nemáme konkrétní představu,“ dodává Lutovská, která své životní »ano« vyřkne 9. 9. 2011 na golfovém hřišti Kunětická hora.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.