Zeťová zpívala se zápalem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zeťová zpívala se zápalem!

Helena Zeťová se během zpěvu na hosty různě pitvořila.
Helena Zeťová se během zpěvu na hosty různě pitvořila. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – „Je mi špatně, ale zase to není tak hrozný,“ postěžovala si s trpkým úsměvem v zákulisí módní přehlídky Jany Berg na Vítkovském památníku zpěvačka Helena Zeťová (25). Ta ten večer zpívala se zápalem plic! Po přehlídce ovšem nejela domů ale na čtvrté narozeniny hudební televize Óčko, kde ji čekalo další vystoupení!

Viditelně pohublá zpěvačka je známý workoholik a ani nemoc jí nepřekazila naplánovaná vystoupení. A navíc, jak se říká: kšeft je svatý! V zápalu byl také moderátor a herec Marek Vašut, který po celou dobu přehlídky nadšeně fotil. Fotografování je totiž jeho největší vášní, ale to nebyl jediný důvod, proč průběh večera sledoval za objektivem. Na modelech Jany Berg byly totiž jeho abstraktní výtvory, které sám zhotovil na počítači.

Na přehlídkovém molu se objevila exotická Daniela Frantzová nebo misska Kateřina Stočesová. Ta se teď po rozchodu s golfistou Lukášem Lizánkem a čerstvém rozvodu s Danielem Bezouškou věnuje jen práci. O hudební atmosféru večera se postarala houslistka Gabriela Demeterová, která měla na sobě, stejně jako všichni účinkující, oděv od Jany Berg.

7.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.