Adamcová alias Babinčáková z Tankového praporu: Ta role byla jen záskok! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Adamcová alias Babinčáková z Tankového praporu: Ta role byla jen záskok!

Martina Adamcová vypadá pořád výborně.
Martina Adamcová vypadá pořád výborně. (Aha! – Martin Hykl, ara)

Herečka a moderátorka žijící už patnáct let v Kanadě Martina Adamcová (45) je na skok v Čechách! Martina, proslavená rolí prostopášné četařky Babinčákové v Tankovém praporu či uváděním porevolučních Her bez hranic, se domů vrátila na pár dní za nemocnou maminkou...

„Vždycky si říkám, že si tu možná najdu znovu hereckého agenta a vrátím se tu i k práci, ale nakonec z toho vždycky sejde,“ směje se s tím, že za rodinou do Prahy se snaží jezdit alespoň jednou za rok.

Rodačka z Ostravy zazářila v devadesátých letech rolemi nejen v Tankovém praporu a soutěžních Hrách bez hranic, ale i v Nahotě na prodej či dvoudílném filmu Playgirls svého dvorního režiséra Víta Olmera. S tím je ostatně v kontaktu dodnes.

„Vždycky jsem totiž kamarádila s jeho manželkou Simonkou Chytrovou,“ dodává Adamcová. Olmer jí svěřil právě roli Babinčákové, která ji proslavila. „Herečka Petra Lustigová ji tehdy odmítla, bála se nahých scén. Já ne, chtěla jsem dokázat, že žena má právo dělat si s vlastním tělem, co chce,“ směje se.

Proč z Čech zmizela? Zamilovala se do Kanaďana, otěhotněla a nakonec se s ním odstěhovala do Montrealu. Do Prahy se tak vrací s už sedmnáctiletým synem Frederikem. Vdaná už je ovšem podruhé.

„S prvním mužem jsem prožila pět velmi krušných let. Nejprve psychicky onemocněl, léčil se s těžkou maniodepresivní chorobou. Nechtěla jsem to vzdát, snažila jsem se udržet jak naši produkční firmu, tak i  jeho nad vodou. Jenže bohužel propadl hráčské vášni a automatům,“ říká s tím, že ani dnes neví, kde otec jejího jediného syna je. Slehla se prý po něm zem...

Štěstí našla až po boku druhého manžela. „Se Stevem se známe od roku 2005 a tři roky jsme spolu. Přivedl do manželství nyní šestiletou holčičku Vivian a třináctiletého chlapce Brightona,“ dodává Martina, která sama v Kanadě podniká.

Má produkční společnost Cova, která vyrábí filmy, navíc sama Martina poměrně často hraje v různých amerických produkcích. Potkává se při tom s těmi největšími hollywoodskými hvězdami jako Sharon Stone, Angelina Jolie či Jake Gylendhall...

Přečtěte si
nitram55
14. 7. 2011 • 10:24

ty musis bejt strasne zakomplexovana, ze ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.