Těžkej Pokondr: Teď se vrhneme na Slavíka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Těžkej Pokondr: Teď se vrhneme na Slavíka!

Těžkej Pokondr se už na moderování Českého slavíka moc těší.
Těžkej Pokondr se už na moderování Českého slavíka moc těší. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Šílenství jménem Český slavík Mattoni je opět tady! Získá dalšího Slavíka božský Karel Gott a porazí opět Aneta Langerová Lucii Bílou? A jak se prosadí v anketě finalisté SuperStar, jejíž třetí řada nyní opět láme divácké rekordy? To vše se dozvíme v sobotu 9. prosince od 20 hodin večer v přímém přenosu televize Nova.

Hlasovat do Slavíka ovšem můžete již od včerejška, kdy nový ročník Slavíka na tiskové konferenci odstartovala dvojice Těžkej Pokondr alias Miloš Pokorný (42) a Roman Ondráček (40). Právě Těžkej Pokondr totiž bude Slavíka moderovat. „Budeme trochu jiní než Leoš Mareš nebo Ondra Brzobohatý. I když Mareše jsme v rádiu zaučovali my, a proto má podobný styl humoru,“ řekl Pokorný. „Na Slavíkovi nám hodně záleží, a proto chodíme do posilovny i v neděli,“ smál se Ondráček.

Hlasovat v Českém slavíku Mattoni můžete do 30. listopadu formou SMS zpráv i přes internet. Každý týden budou z došlých hlasů vylosovaní výherci mobilního telefonu, cédéček a dalších cen. A v přímém televizním přenosu jeden hlasující dostane automobil Kia Cee´d a dovolenou v Brazílii! Na koncertu Slavíků vystoupí loňští vítězové a skokani roku, host se Slovenska, a jedná se o i dalším zahraničním hostu. Režisérem televizního přenosu bude Jiří Adamec.

5.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.