Klaus slavil 70: Boubelka Konstancie Železná nebo Jiřina Jirásková? Komu to slušelo nejvíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Klaus slavil 70: Boubelka Konstancie Železná nebo Jiřina Jirásková? Komu to slušelo nejvíc?

Na narozeninách Václava Klause bylo rušno...
Na narozeninách Václava Klause bylo rušno... (Aha! – Karel Kopáč)

ANKETA Prezident Václav Klaus oslavil své sedmdesáté narozeniny a nemohly u toho chybět mnohé významné české osobnosti. Které z nich to slušelo nejvíc? Hlasujte!

Na oslavě prezidentových narozenin v Míčovně Pražského hradu se sešlo mnoho známých osobností. Mimo politiků se objevily i hvězdy hereckého nebe – jako například rovněž jubilantka Jiřina Jirásková (80). Ta přišla i přes zdravotní obtíže bez hole, se stylovou kabelkou ladící ke zlatým balerínkám.

Umělců ale bylo mezi hosty víc. Gratulovat přišla například Eva Pilarová v béžovém kabátku a tričku se zřetelným nápisem Roberto Cavalli, zpěvačka Lucie Bílá tradičně v černém, nebo manželé Hudečkovi.

Pozornost na sebe upoutali i manželé Železní. Žena bývalého ředitele TV Nova Vladimíra Železného Konstancie, která zřejmě v poslední době dost přibrala, přišla v přepychovém šátku a šále značky Hermès, jejichž cena se šplhá do několika desítek tisíc. Na tom by nebylo nic špatného, kdyby drahý šál cestou »nevyválela« na zemi a pak se pro něj složitě neohýbala. Vladimír se zřejmě v inkriminovanou chvíli ke své manželce neznal.

O největší poprask se ale postarali dva neznámí mladíci v přestrojení. Jeden za postavu z Hvězdných válek, druhý zas za postavu z filmu Vřískot. A jejich plán, že se »nenápadně« vmísí mezi hosty, evidentně díky hradní stráži nevyšel. Nebo tím chtěli prezidentovi něco naznačit? Kdo ví...

Vy ale můžete hlasovat v anketě, který z prominentních hostů se vám líbil nejvíc, nebo napište svůj názor do diskuze!







Přečtěte si
spajka
22. 6. 2011 • 06:18

vypadá jak obstarožní matrona.Hrůza a děs,fujtajbl.Taková mladá ženská a je rozteklá jak bláto.Nevkusně oblečená,vůbec jí to nesluší,vzhledem k její monstrózní postavě.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.