Prezident Klaus: Ruší oslavu sedmdesátin kvůli stávce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Prezident Klaus: Ruší oslavu sedmdesátin kvůli stávce!

Prezident Klaus - Tohle mi snad dělají schválně!
Prezident Klaus - Tohle mi snad dělají schválně! (EPA)

„Já být na místě vlády a pražského primátora, tak bych se snažil po celé republice najmout soukromé autobusy, nahradil ty stávkující a řekl jim na shledanou, pokud nepřijdou.

Tato slova pronesl v pondělí prezident Václav Klaus a někteří hned spekulovali, že má strach, aby mu odboráři nezkazili čtvrteční oslavu narozenin. A vskutku!

Dnešní setkání s významnými ústavními činiteli a diplomaty se šampusem a dárky musel zrušit právě proto, že se odborářský průvod chystá až na Hrad.

„Oslava je zrušena. Nechceme uvádět hosty do jakéhokoliv rizika, které by ovlivnilo jejich bezpečnost,“ prohlásil Klausův vicekancléř Petr Hájek.

Útěchou ke kulatinám může Klausovi být ještě gratulace, kterou obdrží v neděli stejně jako každý rok na festivalu Jazz na Hradě.

Přečtěte si
fizi
17. 6. 2011 • 17:36

a "toto" s "tímto" myšlením reprezentuje naši vlast.Je to jasný případ toho,kam povede prodlužování důchodového věku-k demenci.V tomto případě to ovšem nevadí-na vše má své lidi,jen by neměl už vystupovat v přímém přenosu,tam to každý pozná.

Shelby16
17. 6. 2011 • 01:01

V podstatě říká jinými slovy. Řidiči makejte do 70-tky i více za volanty autobusů! Vůbec mi nevadí, že řidiči-staříci autobusů budou dostávat mrtvice a infarkty přímo za volantem autobusů a tím budou tragické nehody, které v budoucnu odnesou akortát cestující !! Dement !!

zadnice
16. 6. 2011 • 13:15

To je "hrozná" škoda pro národ.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.