Exkluzivní foto z dálnice D1: To on nafackoval Trpišovskému! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Exkluzivní foto z dálnice D1: To on nafackoval Trpišovskému!

Video se připravuje ...

Znáte muže na fotografii? Díváte se do tváře dalšímu dálničnímu pirátovi. Aha! získalo exkluzivní záběry řidiče (37) BMW, který dal za plného provozu 11. května na 11. km dálnice D1 facku jinému fantomu silnic Aleši Trpišovskému (43).

Muže údajně rozčílilo, když ho Trpišovský objel na dálnici zprava a za trest před ním prudce přibrzdil. Jenže pak se sám pasoval do role trestajícího! Luxusní vůz Aston Martin, v němž Trpišovský cestoval, o kilometr dál zprava předjel a donutil ho v rychlém pruhu zcela zastavit.

Kolemjedoucí auta měla co dělat, aby se jim vyhnula. Na videu, které má Aha! k dispozici, a které točila posádka Astonu Martin na mobil, je slyšet troubení ostatních zaskočených řidičů...

Pak šofér BMW vystoupil a šel si vyřídit účty. Trpišovského a jeho spolujezdce si přitom také točil. Podle informací Aha! nakonec Trpišovského z vozu vytáhl. Padla ostrá slova a jednu mu vrazil. Krátce poté na něj Trpišovský podal trestní oznámení.

„Případ šetříme pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví a pokusu ublížení na zdraví,“ upřesnil Josef Šveněk, vrchní inspektor dálniční policie Mirošovice. Pachateli hrozí až tři roky vězení. Policie ale zatím nikoho neobvinila. Oba řidiče vyslechla a hledá svědky incidentu.

Co se stalo?

Ze záběrů je patrné, že k incidentu došlo v úseku se sníženou rychlostí, jen pár set metrů před stavbou. To by odpovídalo tvrzení Trpišovského, že před BMW nepřibrzdil úmyslně, ale že tak učinil kvůli dopravnímu značení. BMW ho pak podjelo zprava, jeho řidič ho donutil v rychlém pruhu přímo na dálnici zastavit a ohrozil tak desítky řidičů.

Poznáte piráta na fotografii? V osudný den řídil světlé BMW s pražskou registrační značkou. Pište na aha@ahaonline.cz.

Video se připravuje ...

Autor:  vet

Přečtěte si
nemec111
1. 10. 2011 • 21:05

A ty seš co za špínu?? Ty ubožáčku asi bys taky potřeboval profackovat,vid???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.