Sestra Aleny Buffon (Šeredové) Eliška: Vím, že jim to vydrží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Sestra Aleny Buffon (Šeredové) Eliška: Vím, že jim to vydrží!

Eliška Šeredoví v mnohém svoji sestru Alenu opravdu zastínila.
Eliška Šeredoví v mnohém svoji sestru Alenu opravdu zastínila. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

VIDEO Pro Alenu Šeredovou (33) byl čtvrtek dnem jejího života. Ve vyšehradské bazilice řekla své lásce fotbalistovi Gigimu Buffonovi (33) své ANO. Jak dlouho jim jejich láska vydrží? Sestra Aleny Eliška (22) tvrdí, že napořád.

Už před svatbou se spekulovalo, že krásnou Alenu může na svatbě zastínit ještě krásnější sestra Eliška. A to se taky stalo, zatímco zamračená Alena se skrývala před novináři, a nechala okolo sebe boxovat vyhazovače, Eliška Šeredová všechno řešila s naprostým klidem a úsměvem.



„Byl to překrásný obřad a já to moc Aleně přeju,“ řekla půvabná slečna Šeredová. „Hlavně jim přeju, aby jim to vydrželo. Tedy...oni se tak milují že já vím, že jim to vydrží napořád,“ odpověděla Eliška na všetečnou otázku, která na místě napadla snad každého – jak dlouho může taková pohádka trvat.



Všem je však jasné, že délka spokojeného manželského vztahu záleží především na trpělivosti Gigiho. Není totiž tajemstvím, že generál je mezi nimi dvěma Alena. A ukázalo se to i na svatbě.

„Alenku znám dlouho, je to úžasná žena a jak jsem poznal Gigiho, tak i on je velice skromný a milý muž. Ale myslím, že co se týče svatebních tradic, tak je všechno v režii Aleny a Gigi to přežije,“ vtipkoval jeden z mála českých VIP hostů, doktor Měšťák.

Takhle to na Vyšehradě vypadalo jen pár minut poté, co Alenu s Gigim oddali.

Video se připravuje ...


Video se připravuje ...



O SVATBĚ A SVATEBNÍM VEČÍRKU ČTĚTE VÍCE V PÁTEČNÍM DENÍKU AHA!.

Měli jste také svatbu? Možná ještě hezčí než tu, co měla Alena Šeredová? Pochlubte se nám se svými fotkami a vyhrajte ceny za 150 tisíc korun!

925406:gallery:true:true



Přečtěte si
pp10
18. 6. 2011 • 09:19

????.....

pp10
17. 6. 2011 • 09:19

http://www.youtube.com/watch?v=-9M5S7ub_AE

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.