Adamec a Gunčíková: Promluvili o svém vztahu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Adamec a Gunčíková: Promluvili o svém vztahu!

„Nic spolu nemáme, jsme jen kamarádi,“ tvrdí Adamec a Gunčíková.
„Nic spolu nemáme, jsme jen kamarádi,“ tvrdí Adamec a Gunčíková. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Z Česko Slovenské SuperStar se před branami velkého finále odporoučel »hulič« Michal Šeps (16). V přepočtu o 2,5 milionu korun si tak v neděli zazpívají Češka Gabriela Gučíková (17) a Slovák Lukáš Adamec (24). Oba tento týden čeká cesta domů, kde se setkají s rodinami a fanoušky. Gábina zítra zamíří do Jankovic a Lukáš do slovenských Košic.

Rockeři teď kromě příprav na finále každou chvíli vyvracejí spekulace, že je mezi nimi něco více než přátelství. Gábina o Lukášovi tvrdí, že je jako její starší bratr. „Je to pohledný chlap, úžasný člověk, má charisma, ale je to skutečně jen kamarád,“ řekla deníku Aha! Gunčíková. „Je to tak. Já mám navíc přítelkyni,“ potvrdil její slova Adamec.

Zatímco Lukáše čeká v noci na zítřek cesta do 700 kilometrů vzdálených Košic, Gábina zamíří do Jankovic na Kroměřížsku, kam je to z Prahy 300 kilometrů. „Setkám se s kamarády, s rodinou, se známými... Navštívím také svoji školu,“ prozradila nám Gábina.

„Oba finalisty čeká podobný program. Ještě dolaďujeme, jestli budou mít v těch městech i malý koncert a autogramiádu. Ale vypadá to, že ano,“ řekla deníku Aha! mluvčí SuperStar Lucie Juráčková.Gábina a Lukáš se do toho všeho učí písně na nedělní velké finále. Budou mj. zpívat duet, vlastní vybranou píseň a píseň, kterou jim určí soupeř.

„Určitě jí vyberu něco, co se jí bude hodit, něco příjemného... A věřím, že ona udělá totéž,“ doufá Adamec.Finále SuperStar je tuto neděli večer. Vítěze druhého ročníku federální soutěže budeme znát před půlnoCÍ.



Přečtěte si
zamlzena
1. 6. 2011 • 12:12

došli do finále právě tito, je velké části náhoda a štěstí. Věřím,že kdyby se to opakovalo, bylo by to s jinými lidmi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.