Bronzová parta českých hokejistů: Tajný mejdan | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bronzová parta českých hokejistů: Tajný mejdan

Na koho dělal ramena brankář Ondřej Pavelec? Anebo jen pod dohledem Martina Havláta  rozdýchával to, co uvnitř vypil?
Na koho dělal ramena brankář Ondřej Pavelec? Anebo jen pod dohledem Martina Havláta rozdýchával to, co uvnitř vypil? (Foto Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek, Mária Rušinová)

U baru je navíc posílili Martin Dejdar s Helenou Zeťovou...

Čeští hokejisté, kteří v neděli získali v Bratislavě na mistrovství světa bronzové medaile, měli co oslavovat!

Oficiální vítání miláčků národa se sice letos nekonalo, sami hokejisté se ale netajili tím, že si nějaký soukromý »dýchánek« uspořádají. Nijak s ním neotáleli, zapařili »za čerstva« hned v pondělí večer. A deník Aha! byl tradičně u toho...

Zdaleka se nesešli kompletně, asi půlka borců chyběla. Patrik Eliáš dal přednost rodině, Tomáš Plekanec asi přípravám svatby s Luckou Vondráčkovou, absentoval i snajpr Červenka...

Za ně tak zaskočily české celebrity, třeba herec Martin Dejdar (46) nebo zpěváci Helena Zeťová (30) či Jiří Zonyga (46).Hybnou silou mejdanu byla zejména kladenská klika a zámořské hvězdy Martin Havlát s Milanem Michálkem.

Začali na Václaváku večeří v oblíbeném restaurantu Svatý Václav. Jenže tam jim zřejmě začala chybět dámská společnost, proto se od půlnoci začali vytrácet.

Jako loni se přestěhovali do baru Kozička, kde už se kolem nich začaly rojit sexuchtivé krásky, především hostesky z Tipsport Teamu, jejichž úkolem je vlnit se při hokejových zápasech. Doslova šílet začaly před třetí ráno, kdy konečně dorazil i Jaromír Jágr.

Na rozdíl od loňska však zlatokopky utřely nosy, neboť znavení hokejisté jejich nájezdům odolali a nad ránem odjížděli každý sám...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.