Whitney Houston: Opět jede na kokainu, i s dcerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Whitney Houston: Opět jede na kokainu, i s dcerou!

Whitney Houston s dcerou - spojuje je kokain.
Whitney Houston s dcerou - spojuje je kokain. (ara, Profimedia.cz)

Drogy jsou pro zpěvačku Whitney Houston (47) prokletím. Nejenže opakovaně nastoupila do léčebny pro závislé, ale kokainu podlehla i její dcera Bobbi Kristina (18).

V životě Whitney Houston je to stále dokola. Když už se zdá, že jsou pro ni drogy jen minulostí, objeví se na klinice s žádostí o pomoc. Tentokrát na léčení sice dochází jen ambulantně, ale přiznává, že kromě drog bojuje i se závislostí na alkoholu. Důvodem její léčby je údajně snaha »očistit« své tělo před připravovaným natáčením. V jejím případě však takové předsevzetí zaznělo už několikrát…

O tom, že Whitney Houston není příliš dobrým vzorem, svědčí aféra její dcery Bobbi Kristiny, která byla nedávno policií zadržená při pouliční přestřelce. Později se ukázalo, že byla »posilněná« nejen alkoholem, ale také kokainem, s nímž se během divokých večírků svých rodičů setkávala už od dětství. Na vině přitom není jen Whitney Houston, ale také Kristinin otec Bobby Brown (42).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.