Jandova dcera: Promluvila o krádeži jeho hitů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jandova dcera: Promluvila o krádeži jeho hitů!

Začínající zpěvačka se už otci za ne-příjemnosti omluvila.
Začínající zpěvačka se už otci za ne-příjemnosti omluvila. (Aha! – Marek Pátek)

Oči pro pláč zbyly Daliboru Jandovi (58) poté, co zjistil, že kvůli dceři Jiřině (22) spatřily jeho nové hity světlo světa dřív, než bylo naplánováno. „Můžu za to já, i když jsem v tom trochu nevinně,“ brání se mladá zpěvačka.

„Je pravda, že jsem nové písničky pustila svým známým. To by ale nebyl ještě takový problém. Jenže pár dní nato jsem byla se známými v jednom podniku, stačila chvíle nepozornosti a přišla jsem o tašku i s MP3 přehrávačem, kde byly i ty písničky,“ řekla deníku Aha! mladá Jandová, které slavný otec naštěstí odpustil.

„Vyříkali jsme si to, vysvětlila jsem tátovi, jak to bylo. Teď už jsme zase zadobře,“ uvedla Jiřina, která připravuje svoji druhou desku. „Samozřejmě mě to nepotěšilo, museli jsme na poslední chvíli vymýšlet nové písničky i titulní hit, ale nakonec to všechno dobře dopadlo,“ řekl k tomu Janda.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.