Janda odmítl Jandovou - Včera vypadla Zelenková s Noskem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Janda odmítl Jandovou - Včera vypadla Zelenková s Noskem!

Zuzana Jandová v soutěži nakonec zpívá s Petrem Kotvaldem.
Zuzana Jandová v soutěži nakonec zpívá s Petrem Kotvaldem. (Aha! – Marek Pátek)

Jeden z profíků pěvecké soutěže na České televizi Duety ...když hvězdy zpívají měl být i zpěvák Dalibor Janda (52). Jenže když zjistil, že by měl být ve dvojici s Miss ČR 2008 Zuzanou Jandovou (21), vycouval z projektu.

Zuzana tak dostala do páru Petra Kotvalda. Měl snad Janda, zpěvák s parádním chraplákem za to, že nějaká misska nemůže v soutěži uspět? „Ne, teď bych se jí chtěl hrozně moc omluvit, ale styděl jsem se,“ řekl deníku Aha! na křtu svého nového alba, které se shodou okolností jmenuje taky Duety Dalibor Janda. Styděl se snad za překrásnou Jandovou? „Ne, to vůbec ne. Ale já jsem strašně malý a ona vysoká a krásná. Já jsem si nedokázal představit, že já, takový skřítek, budu stát právě vedle ní na pódiu. Jak by to vypadalo, všichni by se nám smáli,“ dodal Janda. Když však slyšel Zuzku Jandovou zpívat, začal litovat, že do soutěže nešel. Ve včerejším přímém přenosu soutěžící zazpívali muzikálové a rokenrolové písně. Diváci nakonec ze soutěže vyřadili herce Jaromíra Noska a zpěvačku Jitku Zelenkovou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.