Ostře sledované svatby: Leoš Mareš & Monika Poslušná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ostře sledované svatby: Leoš Mareš & Monika Poslušná

Svatební pár  - Leoš a Monika
Svatební pár - Leoš a Monika (David Kundrát, Martin Hykl, Martin Pekárek, Josef Mašek)

Nejlépe placený český moderátor Leoš Mareš (35) si nechal v červenci roku 2008 vystrojit svatbu na zámku Jemniště za více než 3,5 milionu korun. Monika Poslušná (35) tak po dlouholetém vztahu velkolepě vstoupila do manželství, které se záhy začalo hroutit…

Mareš chtěl nejspíš dokázat, že čím více jej bude svatba stát, tím bude jeho svazek trvalejší. Tato rovnice však v jeho případě neplatí. Svatební den sice proběhl okázale, ale příliš štěstí do jejich vztahu nepřinesl.

VIP servis s vrtulníkem i diamanty

Leoš Mareš si svatbu zpestřil vrtulníkem, který velkolepou oslavu na zámecké zahradě celý den snímal z ptačí perspektivy. Jemniště zdobil červený koberec, k němuž svatebčany přivezly luxusní limuzíny, i speciální dekorace z Thajska.

Známý moderátor se v žádném ohledu nesmířil z průměrností. Svatební prstýnky si nechal dovést z Anglie a nevěstě dopřál zapůjčené diamantové šperky.

Necírkevní svatba v kapli

Mareš chtěl být za každou cenu originální a obřad na jeho přání proběhl ve zvláštním režimu.

„Svatba byla speciální v tom, že se konala v kapli, a proto to připomínalo církevní obřad. Svatba však církevní nebyla. Snoubenci také složili předmanželský slib, což se běžně nedělá,“ řekl starosta Benešova Petr Kouba, který v minulosti oddával i miss Kateřinu Stočesovou.

Láska novomanželům příliš dlouho nevydržela

Pouhé čtyři měsíce po velkolepé svatbě se objevily zvěsti o tom, že pár provázejí první vážnější neshody. Přestože se Mareš snažil dlouho předstírat, že je vše v pořádku, později se jeho vztah s Monikou natolik »uvolnil«, že se začal ve společnosti objevovat s jinými ženami. Po Gábině Dvořákové (22) dal přednost Haně Svobodové (22). S Monikou, která mu porodila syny Jakuba (5) a Matěje (2), se dosud nerozvedl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.