Ostře sledované svatby: Radek Štěpánek & Nicole Vaidišová | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ostře sledované svatby: Radek Štěpánek & Nicole Vaidišová

Tenisová svatba - Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová
Tenisová svatba - Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová (Mária Rušinová)

Přípravy na královskou svatbu v Londýně vrcholí. Než si William a Kate řeknou »Ano«, přinášíme přehled svateb, které jste v uplynulých letech určitě nepřehlédli. Vzpomínáte na velkolepou tenisovou svatbu Štěpánka (32) a Vaidišové (21)?

Když se v červenci loňského roku braly tenisové hvězdy Nicole Vaidišová a Radek Štěpánek, dopřáli si luxus srovnatelný se svatbami nejvýznamnějších světových celebrit. Pro svůj obřad si dokonce rezervovali katedrálu sv. Víta a své životní cesty spojily v místech, kde se odehrávaly nejvýznamnější události českých dějin. Přestože katedrála skýtá obrovské prostory, dovnitř se dostala jen padesátka vyvolených hostů.

Svatební luxus – Rolls-Royce a šaty od Very Wang
Málokterý pár si přijde na tak pohádkové příjmy jako Štěpánek a Vaidišová. Peníze, které jim vynesla sportovní kariéra, dali při svatbě rádi na obdiv. Nevěstu přivezla luxusní limuzína Rolls-Royce Phantom. Na svůj velký den si pořídila šaty od věhlasné americké návrhářky Very Wang. Modely z její dílny si na svatební obřad oblékly i Victoria Veckham nebo Jennifer Lopez. S posledními úpravami svých šatů, které doplnila kyticí růžových růží, se Vaidišová obrátila na Beatu Rajskou.

Ve stejných prostorách si o šest let dříve řekl »Ano« hokejista Petr Nedvěd s modelkou Veronikou Vařekovou. Jejich manželství ale po dvou letech ztroskotalo.

Berdych na svatbě chyběl
Hvězdnému páru přišel ke katedrále sv. Víta osobně popřát hokejista Jaromír Jágr, jehož doprovázela Inna Puhajková, nebo Ital Emanuel Ridi. Brankář Petr Čech stihnul dorazit alespoň na hostinu v Ledeburské zahradě na Malé Straně. Překvapivě se mezi svatebčany neobjevil Štěpánkův parťák Tomáš Berdych. Daviscupové spoluhráče totiž rozdělila Vaidišová, která se nesnesla s Berdychovou přítelkyní Lucií Šafářovou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.