Štěpánek& Vaidišová - SVATBA! A ještě letos! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Štěpánek& Vaidišová - SVATBA! A ještě letos!

Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová toho o svém vztahu doposud příliš neřekli. Až teď jdou s pravdou ven: Bude svatba!
Radek Štěpánek a Nicole Vaidišová toho o svém vztahu doposud příliš neřekli. Až teď jdou s pravdou ven: Bude svatba! (Aha! – Marek Pátek a Martin Hykl, Profimedia.cz, ČTK, IT)

Velká tenisová love story nakonec přece jen skončí u oltáře! Jak Radek Štěpánek (31) potvrdil exkluzivně deníku Aha!, ještě v tomto roce se plánuje oženit se svojí milou Nicole Vaidišovou (20)!

Už nějakou dobu sílily hlasy, že velká česká tenisová svatba je na spadnutí. Spekulace potvrdil samotný Štěpánek! „Ano, je to pravda. Uvažujeme, že by svatba mohla být už letos,“ řekl do telefonu z Ameriky. „A bude v Česku. Svědka už mám, je z rodinného kruhu,“ naznačil, že úvahy to jsou docela konkrétní...

Jejich vztah trvá přes dva roky, jako vůbec první o něm informoval deník Aha! v prosinci 2007. Jednou už se o veselce mluvilo – to když měli vyplnit svatební formuláře a podat je na úřad ve floridském Bradentonu, kde oba žijí. Nic se ovšem nestalo.

Ale teď je to něco jiného. Svatba bude! A kdy? Konkrétnější termín nechtěl »Štěpec« prozradit. „Sám jej totiž ještě definitivně nevím, teprve jej v nabitém programu hledáme. Vše je ve stadiu příprav,“ usmál se. Trochu času mívají tenisté v létě, tak možná už o prázdninách.

Kliknutím zvětšete
Prstýnek od Tiffanyho

Nicolinu ručku už více než rok zdobí krásný prsten. Ta velká boule uprostřed? „Diamant,“ usmál se Radek. Kdepak, není žádný škudlil.

Radku, tak konečně přiznejte: Je to zásnubní prstýnek?
„Je. Koupil jsem ho v Americe u Tiffanyho.“

V jednom z nejprestižnějších klenotnictví? To jste se plácl přes kapsu. Kolik stál?
„O tom mluvit nechci, je to příliš soukromá věc.“

Jak vlastně vypadalo jeho předání Nicole?
„To už zacházíme moc do detailů. V jednoduchosti je síla...“ (smích)

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.