Moderátor Leoš Mareš: Návrat k rodině? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Moderátor Leoš Mareš: Návrat k rodině?

Spokojená rodinka: Leoš a Monika Marešovi s Matějem (vlevo) a Jakubem.
Spokojená rodinka: Leoš a Monika Marešovi s Matějem (vlevo) a Jakubem. (Foto Aha! – Martin Hykl, Profimedia.cz)

Leoš Mareš (35) s manželkou Monikou (35) opět spolu! Oba nechali partnery doma a jako šťastná rodinka ze žurnálu vyrazili se syny Jakubem (5) a Matějem (2) na prohlídku do Muzea lega na Národní třídě.

Žádný srdceryvný návrat se však nekonal. Přišli spolu jen ze školky z třídních schůzek staršího Kuby.

A na schůzky se »vyfikli«. Vystylovaný Leoš by mohl klidně konkurovat Davidu Beckhamovi a Monika také zvolila model, za který by se nestyděla ani fotbalistova žena Victoria.

„Na třídní schůzky chodíme společně, pak nás Leoš doprovodil rovnou do muzea,“ uvedla Marešová. Ta se za čtrnáct dní bude muset podrobit operaci křížových vazů, které si poškodila po ošklivém pádu na lyžích. „Bohužel to je nutný zákrok.

Budu se muset léčit dva až tři měsíce, ale aspoň budu na léto fit,“ smála se Monika, která by časem chtěla podstoupit i plastickou operaci víček. „Uvažuji o tom,“ dodala.Akci si nenechal ujít ani herec Michal Nesvadba s manželkou Andreou (38) a synkem Míšou (2).

„Díky synkovi si plním svá dětská přání a kupuji mu hračky, které jsem vždy chtěl já,“ řekl se smíchem bavič. Dorazila i modelka Lucie Králová (28) se syny Robertem (5) a Richardem (2), Jana Adamcová (39) se Danielem (4) a dcerkou Yasmine (1,5), Tereza Kostková (34) s Toníčkem (4) či Gábina Partyšová (32) s Kristiánem (3)



Přečtěte si
zadnice
22. 4. 2011 • 16:30

Ten blbštajn chodí v tý čepici i po ulicích. No to je teda "frajer"!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.