Protekce! Protlačí Gottová Marešovou do VIP zpráv?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Protekce! Protlačí Gottová Marešovou do VIP zpráv?!

Svatební fotka Gottových z Las Vegas před třemi lety obletěla celé Česko a Německo.
Svatební fotka Gottových z Las Vegas před třemi lety obletěla celé Česko a Německo. (Bison&Rose, reprofoto TV Prtima)

Být nejlepší kamarádkou Ivany Gottové (35) se opravdu vyplatí! Svoje o tom ví Monika Marešová (35), kterou žena Karla Gotta (71) před časem seznámila s pohádkově bohatým podnikatelem Markem Lehečkou.

 

A teď by se své kámošce ráda postarala i o společenské uplatnění. Podle zákulisních informací z TV Prima si přeje, aby Monika rozšířila tým VIP zpráv! „Takové nabídce bych se nebránila,“ potvrdila sama Marešová.

„Výborně si rozumí. Ty dvě spolu moc rády tráví volný čas, chodí spolu často do společnosti, a tak není divu, že Ivanku před nedávnem napadlo, že by Monika byla výbornou kandidátkou na post moderátorky VIP zpráv. Je přesvědčená, že se na tu práci skvěle hodí,“ nechal se slyšet zdroj z okolí Gottové.

Faktem je, že sázka na Marešovou by mohla slavit velký úspěch! Z doby, kdy v rádiu pracovala jako produkční a manažerka, má totiž patřičnou průpravu a odpovídající vystupování. Práce v televizi by jí mohla sedět, nehledě na kontakty, kterými se podobně jako Gottová může chlubit.

„O tom jsem nikdy nepřemýšlela, ale proč ne? VIP zprávy se mi líbí a práce v televizi by mě určitě moc bavila. Zatím taková nabídka nepřišla, ale rozhodně bych se jí nebránila,“ řekla deníku Aha! Marešová.

„V poslední době se kolem moderování VIP zpráv vyrojila celá řada jmen, nás samozřejmě těší ten velký zájem, ale ani v tomto případě nebudeme nic komentovat,“ sdělila k tomu mluvčí Primy Jana Mrákotová.



Přečtěte si
annahradecek
9. 10. 2011 • 11:03

Sorry, ale kdo to na Primě rozhoduje o moderátorkách? I když se jedná jen o VIP zprávy, tak by to neměl být de facto kurz moderování pro amatérky/ navíc protekční a bez talentu/Byly by jiné talentovanější a pohlednější. Toto je dobré na chvilku, ale zvědavost pomíjí.....

santamonica
15. 3. 2011 • 00:15

ale ta Gottova je cim dal skaredejsi. Ten nos, co si dala spravit, ji zase narostl a k tomu kamenymu vyrazu se hodi jak hrnec na zadel

qwertina
14. 3. 2011 • 23:51

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.