Ivana Gottová včera poprvé ve VIP Zprávách na Primě: Raději to pustili ze záznamu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ivana Gottová včera poprvé ve VIP Zprávách na Primě: Raději to pustili ze záznamu!

Ivana Gottová, nová hvězda televize Prima.
Ivana Gottová, nová hvězda televize Prima. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

Manželka Karla Gotta (70) Ivana Gottová (34) včera poprvé usedla do pomyslného křesla moderátorky »primáckých« VIP zpráv. A hned z toho byl skandál! Ukázalo se totiž, že televize dělá na diváky podfuk – údajně v přímém přenosu vysílaný pořad se natáčel několik hodin předtím!

„I když se paní Gottová snaží a každý den se zlepšuje, přece jen není zkušenou televizní profesionálkou. Vedení Primy se tedy rozhodlo, že raději nebude riskovat a pořad bude pouštět ze záznamu. Až se zaběhne, teprve pak se může přejít k přímému přenosu,“ říká zdroj ze štábu podílející se na přípravách relace.

„Na to vám tady v televizi nikdo oficiálně nic neřekne. Počkejte, jaký nastane poprask, až se vedení dozví, že někdo tu informaci vynesl. Mysleli si, že je to opravdu přísně střežené tajemství,“ reagoval vyděšeně další z pracovníků televize. A měl pravdu – na dotazy včera z Primy nikdo nereagoval.

Že se musejí Gottová i druhá moderátorka Martina Gavriely zaučit, však nepřímo potvrdila i šéfka zpravodajství Primy Jitka Obzinová. „Opravdu si myslíme, že se do podzimu VIP Zprávy na obrazovce televize Prima usadí,“ dodala v rozhovoru pro server iDnes Obzinová.

Šlo sice o předtočený záznam, přesto si Ivanka dost šlapala na jazyk. A svým ostravským dialektem uvedla první reportáž s Leonardem DiCapriem. Ten Primě poskytl skoro pětiminutový rozhovor.

Ivanka nezklamala a uvedla i reportáž, ve které sama figuruje jako jedna z hlavních aktérek. Na její obhajobu musíme ale podotknout, že šlo o charitativní akci na podporu nemocných dětí.

Fenomenální zpěvačka. Těmito slovy Gottová uvedla největší ženskou konkurenci svého chotě. Že by ji to Karel doma přikázal? Ne, vše je jinak. Karel se Ivance totiž do kariéry neplete.

O děti se postará chůva!

Každý druhý týden bude Ivana Gottová v trapu. Kdopak se jí postará o dcery Nelly Sofii (2) a Charlotte Ellu (4)? „Rodina je u mě na prvním místě, nebudu ji kvůli práci zanedbávat,“ uklidňuje Gottová obavy okolí. Na pomoc manžela se ale nemůže příliš spolehnout – vždyť je věčně na cestách… Na pomoc tak musejí přijít léty prověřené chůvy, které umožní Ivaně větší samostatnost bez strachu z toho, jestli je o děti dobře postaráno.

Mistrovy dcery Nelly Sofii (vlevo) a Charlotte Ellu nyní bude hlídat chůva (vpravo).

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.