Ivana Gottová: Smlouva v Německu! Karle, teď budu slavná já! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivana Gottová: Smlouva v Německu! Karle, teď budu slavná já!

Ivana Gottová je hlavní tváří VIP zpráv.
Ivana Gottová je hlavní tváří VIP zpráv. (Profimedia.cz)

Manželka Karla Gotta (71) Ivana (35) podepsala smlouvu na vystoupení v německé televizi ARD. Moderátorka VIP zpráv na Primě vystoupí v živě vysílané televizní show Das Frühlingsfest der Volksmusik, kterou budou v sobotu z města Riesa přenášet televize ARD a rakouská ORF2.

„Mám před tím vystoupením pochopitelně trému!“ řekla deníku Aha! Ivana Gottová a její manžel doplnil: „Nedivím se jí, protože zatím neví, na co se jí budou ptát.“ Téma rozhovoru moderátora show Floriana Silbereisena (29) s Gottovou je předem jasné. Život se »Zlatým hlasem z Prahy«, jak Karla v německy mluvících zemích titulují.

Naši sousedé hltají o Slavíkovi každou zprávu, a proto Ivanina účast v pořadu přitahuje v Německu a v Rakousku velkou pozornost. „Uvidíme, co řekne zajímavého,“ smál se včera odpoledne do telefonu Gott, který si hrál doma se svými dcerkami Charlottkou (4) a Nellynkou (2) a učil se s nimi anglická slovíčka. To Ivana mezitím pilovala němčinu.

„Budu tam také, takže jí budu na blízku,“ dodal Gott, který v show pro miliony diváků v německy mluvících zemích zazpívá. O Ivaně Gottové natáčela televize ARD reportáž v Praze už minulý týden.



Přečtěte si
rezka61
10. 4. 2011 • 15:42

musim s tebou souhlasit.Vcera jsem se na ten porad divala pouze kvuli babicce,ktera u nas byla na navsteve.Ivana Gottova prohodila poze par vet a z toho se 3x trapne prerekla a zakoktala.Divaci byli zvedavi na skupinu Flippers, ktera koncila karieru a mam dojem ze je nezajimala ani Ivana ani jejich 2deti,ktere ukazovali na domacim videu.

winterfreshka
8. 4. 2011 • 12:41

Aby nedopadla s tou slávou a ovacemi jako tady ve VIP zprávách a jako Zbohatlý(rádoby).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.