Slavní porotci koukali na... Prsa ve svíčkové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Slavní porotci koukali na... Prsa ve svíčkové!

Porotci si zápasy dívek
Porotci si zápasy dívek  (Aha! – Hykl, Kundrát, Kopáč, Rušinová, Pekárek)

Bohulibý úkol připadl Mariánu Vojtkovi (38), Bořku Slezáčkovi (44), Marku Ztracenému (26), Martinu Tůmovi (25) a Miroslavu Šimůnkovi (33). Slavní pánové zasedli v porotě, která vybírala vítězku zápasů v bazénku naplněném svíčkovou! A že se bylo na co dívat!

„Rozhodování nebylo lehké. Holky se totiž opravdu snažily. Byla to teda rozhodně zajímavá zkušenost,“ smál se Šimůnek.

Na svíčkovou párty bude vzpomínat i herečka Sandra Nováková (29). Přítel Jan Nejedlý ji vytáhl do restaurace Havelák, kde pro ni nechal připravit narozeninové překvapení.

„Byla jsem dost zaskočená. Vůbec jsem to nečekala,“ řekla deníku Aha! Nováková, kterou zítra čeká charitativní Barování ve Velkém sále Lucerny. „Je na tom práce jako na kostele, vystoupí totiž 150 účinkujících,“ dodala herečka, která od přítele dostala náhrdelník a také pomoc s realizací Barování.

Na svíčkovou si zašel i Jaromír Nosek (33) ze seriálu Vyprávěj, kterého doprovodila snoubenka Ivana. „Svatba bude, měla by být někdy v létě, ale přesný termín nemáme,“ nechal se slyšet herec.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.