Sandra Nováková: Tragédie v životě i ve scénáři | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sandra Nováková: Tragédie v životě i ve scénáři

Sandra po boku snoubence Jana Nejedlého, který podle spekulací bojuje s rakovinou!
Sandra po boku snoubence Jana Nejedlého, který podle spekulací bojuje s rakovinou! (Aha! – David Kundrát)

Herečka Sandra Nováková (28) si za svůj krátký život stihla projít peklem! „Máma mě v pubertě vyhodila z domova. Nejdřív mě ale brala k psychologovi, jenže to nepomohlo. A táta byl alkoholik,“ vypočítává trable svého života Nováková, která bojuje s osudem i coby sestřička Gábina z »novácké« Ordinace v růžové zahradě. Jako vyléčená feťačka se opět potýká se závislostí!

Málokdo si za osmadvacet let života prošel tolika pády a utrpeními jako herečka Sandra Nováková (28). „Máma mě v pubertě vyhodila z domova. Bylo to drsný. Nejdřív mě ale brala k psychologovi, jenže to nepomohlo. Pak už nevěděla, co se mnou,“ vzpomíná talentovaná herečka, která si už jako malá zahrála v Bylo nás pět.

„Táta byl alkoholik, nepamatuju si ho střízlivého. Zpětně mě ale moc mrzí, že jsem se s ním nerozloučila a neřekla mu, že mu odpouštím,“ trápí se Nováková, která mu často odpouští v duchu a doufá, že ji slyší.

O to víc se dokáže vžít do role sestřičky Gábiny, kterou hraje v »Růžovce«. Ta je vyléčená feťačka, ale po operaci se opět stává závislou na lécích. „Kateřina (Jana Stryková) přistihne Gábinu, jak na sesterně krade prášky,“ potvrdila Aha! mluvčí seriálu Eva Měšťáková, že Gábina opět podlehla démonu závislosti.Další ranou osudu pro Novákovou je i to, že se spekuluje o vážném zdravotním stavu jejího snoubence Jana Nejedlého (40).



Přečtěte si
opportunity
2. 3. 2011 • 22:31

konzervatoř slečna vystudovala?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.