Herečka Sandra Nováková: Feťák jí znetvoří obličej! Podívejte, jak bude vypadat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Herečka Sandra Nováková: Feťák jí znetvoří obličej! Podívejte, jak bude vypadat!

Sandra Nováková patří mezi nejkrásnější české herečky. »Díky« seriálovému napadení bude mít ale svou hezkou tvář znetvořenou.
Sandra Nováková patří mezi nejkrásnější české herečky. »Díky« seriálovému napadení bude mít ale svou hezkou tvář znetvořenou. (TV Nova)

Herečka Sandra Nováková (28) už z vlastní zkušenosti ví, jaké to je žít se znetvořeným obličejem. Byla totiž brutálně napadena feťákem, který jí zohavil tvář! Naštěstí ale jen v rámci její role zdravotní sestřičky Gábiny Šmídové v »novácké« Ordinaci v růžové zahradě 2.

Sandra Nováková si v dnešním díle Ordinace v růžové zahradě 2 prožije osobní peklo! „Při noční směně ji na urgentním příjmu napadne zdrogovaný pacient. Vážně ji zraní a ona se ocitne v ohrožení života,“ prozradila deníku Aha! mluvčí seriálu Eva Měšťáková.

Tím to ale pro Novákovou nekončí. I přes zásah saniťáka Radima Nováka, kterého ztvárňuje Petr Vágner (33), je sestřička Gábina v ohrožení života. Ačkoliv se jejím kolegům podaří dostat ji ze spárů smrti, vyhráno ještě nemá.

Všichni se obávají Gábininy reakce po probuzení. Má totiž nejen četné pohmožděniny a modřiny, ale také zohavený obličej...

Novákovou při noční směně napadne zfetovaný pacient.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.