Načapali jsme Jaro Slávika: Takhle se loví talenti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Načapali jsme Jaro Slávika: Takhle se loví talenti!

Jaro Slávik sděluje finalistům svou představu jejich zastupování.
Jaro Slávik sděluje finalistům svou představu jejich zastupování. (Aha! – Marek Pátek, ara)

Poté, co producent Jaro Slávik (36) lovil talenty na Primě v pěvecké soutěži Česko Slovensko má talent, rozhodl se zapátrat také ve vodách konkurenční Novy! „Moje firma se bude starat o finalisty a vítěze SuperStar. Dokáže lidi prosadit jak na československém trhu, tak zařídit angažmá v zahraničí,“ prozrazuje smělé plány s letošními finalisty Slávik.

Obsah smluv ale úzkostlivě tají. Dobře ví proč. „Ty jsou totiž pro finalisty dosti nevýhodné,“ vysvětluje Aha! zdroj z Novy.

Rozhodně ne na všechny se však »usměje štěstí«. „Slávik si v hotelu Praha, kde finalisté bydlí, zamluvil dva salonky. V jednom bude mít ty, z nichž chce udělat hvězdy světového formátu. Ve druhém budou ti, s nimiž tak velkolepé plány nemá,“ dodal zdroj ze zákulisí soutěže.

Slávikovi »vyvolení« sice nebudou nejbohatší, ale úspěch je zřejmě čeká. Producent dal totiž dohromady hvězdný tým autorů. V něm nechybí například Tal Bachman, jehož song She´s So High se stal v podání Kurta Nielsena, taktéž vítěze SuperStar, celosvětovým megahitem. „Tal je jeden z největších světových hitmakerů. Je pro mne ctí, že jsem se s ním na spolupráci domluvil,“ pyšní se Slávik.

A dodává, že s Talem do Prahy přijede i americký producent Carmen Rizzo, který byl dvakrát nominován na Grammy, a jeden z nejlepších klávesistů na světě Jamie Muhoberac.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.