Habera už má SuperStar dost, nahradí ho Nagy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Habera už má SuperStar dost, nahradí ho Nagy?

Nahradí Haberu v porotě SuperStar Nagy?
Nahradí Haberu v porotě SuperStar Nagy? (koláž Ahaonline.cz)

Zpěváka Paľa Haberu (48) už role porotce ČeskoSlovenské SuperStar unavuje a nemá zájem spojovat se show svou budoucnost. Na uvolněné místo se už hlásí jeho konkurent Peter Nagy (51)!

Porotce Habera už je pro diváky okoukanou tváří a své vtipné postřehy vyčerpal v předchozích ročnících hudební reality show. Není tak divu, že hodlá svou pozici uvolnit a věnovat se rodině a kapele Team.

Pokud se SuperStar dočká dalšího ročníku, budou pořadatelé muset za Haberu najít náhradu. Porotcem by se mohl stát Peter Nagy, jehož popularita na Slovensku je s Haberou srovnatelná. Kučeravý zpěvák, který rád dává na obdiv své tělo, by nabídku rád přijal. Při jeho rozhodování však bude hrát velkou roli výše honoráře. „Všechno by záležela na těch nulách na konci,“ řekl Nagy serveru Pluska.sk svůj požadavek.



Nagy sice o roli porotce stojí, ale netají své nedostatky: "Musím přiznat, že SuperStar nesleduji. Vůbec nevím, v jaké fázi se soutěž nachází. Absolvoval jsem teď měsíc bez televize a je to velmi osvobozující," prozradil zpěvák. S tímto přístupem však může na kšeft v televizi zapomenout…



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.