Habera: Útěk do Dubaje před Hvězdnou pěchotou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Habera: Útěk do Dubaje před Hvězdnou pěchotou!

Pavol Habera s partnerkou Danielou a synkem Paulem Henrym na ruzyňském letišti před odletem na dovolenou.
Pavol Habera s partnerkou Danielou a synkem Paulem Henrym na ruzyňském letišti před odletem na dovolenou. (Aha! – Martin Hykl)

Kat poroty Česko Slovenské SuperStar Pavol Habera (48) včera odpoledne utekl před hrůzami, které jste včera večer mohli vidět na obrazovkách Novy v díle s Hvězdnou pěchotou!

Ta letos překypuje exoty, kteří nejenže neumějí vůbec zpívat, ale jejich vzezření je doslova katastrofální! Nechyběla ani šílená svlékající se dívka! A nejen před ní Habera odletěl s partnerkou na exotickou dovolenou do Dubaje.

Habera jen dopoledne dotočil spoty spojené s pěveckou soutěží a přímo z ateliérů odjel na letiště, odkud v 15.50 se svou krásnou paní Danielou Peštovou (40) a jejich nejmladším synkem Paulem Henrym (2) odletěli za sluníčkem do Emirátů.

Díky tomu tak nemusel sledovat včerejší sestřih z konkurzů SuperStar, který byl napěchovaný jedním šílencem vedle druhého. Vykulený podivín, šišlající prosťáček, svlékající se puberťačka, stylový antitalent či ošklivka v županu.

I tak vypadali adepti na post generála Hvězdné pěchoty! Hlásit zpět se Habera musí nejpozději 19. března, kdy se bude v přímém přenosu vysílat první semifinále soutěže.

Toto jsou nejhorší z nejhorších zpěváků Česko Slovenské SuperStar

Lukáš Angelmajer

Vykulený hoch čtveřici porotců odpudil nejen svým navýsost příšerným zpíváním, ale i svou vizáží. Ten hoch přitom skutečně věřil, že se může stát SuperStar! Ve skutečnosti je jedním z hlavních adeptů na titul generála Hvězdné pěchoty...

Radek Oravec

Jeho šišlavý přednes Patejdlova hitu »Ak nie si moja« porotu vážně rozesmál. Jen rappera Rytmuse nudil natolik, že si raději začal hrát s minivrtulníkem na dálkové ovládání...

Samuela Troblová

Podivná 15letá dívenka tolik chtěla porotu zaujmout, že v průběhu svého pokusu o zpěv odhazovala svršky včetně paruky.

Peter Paulík

Kdyby se hodnotil nejstylovější pěšák, vítězství by měl jasné hned! Vypadal opravdu jako seriózní mladý muž s vytříbeným vkusem. Avšak jeho pěvecký »výkon« byl otřesný.

Veronika Pelcová

Tato soutěžící ze všeho nejvíc zaujala obřími rovnátky. Ale že by zpívala jako Ewa Farna? Tak to ani omylem! Navíc nepobrala ani příliš vkusu, její mikina připomínala ze všeho nejvíc vytahaný župan a vlasy klubko chemlonu...



Přečtěte si
anjelik
9. 3. 2011 • 17:19

winterfreshka:Nechapem co tu melies?O mne alebo Palovi?Rozzumiem po cesky ale teba nie.

winterfreshka
8. 3. 2011 • 22:33

Běž si to radši spočítat,abys neměl po kruponu,čobole .

anjelik
8. 3. 2011 • 20:06

hillarka:Ty ale musis byt zla osoba a zavidiet ludom a hlavne slovakom.Mna by potesilo keby si ty hillarka ostala tam.tebe by urcite nikto nechybal ked si zavistliva a zla.Vsak?Ja doprajem Palovi aj celej rodine odpcinok.A do Dubaja uz dnes moze ist kazdy kto ma peniaze.Aj ja.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.