Minajev okouzlil Gregorovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Minajev okouzlil Gregorovou!

Minajevovi, který roli nastudoval jako záskok za týden, hned po premiéře nadšeně gratulovala nejen principálka Hana Gregorová, ale i její muž Radek Brzobohatý.
Minajevovi, který roli nastudoval jako záskok za týden, hned po premiéře nadšeně gratulovala nejen principálka Hana Gregorová, ale i její muž Radek Brzobohatý.

PRAHA – V pondělí večer si odbyla českou premiéru v Divadle Radka Brzobohatého hra Hvězdy neSTÁRnou. Původní roztrpčení principálky Hany Gregorové (50) však zahnal velký potlesk diváků a přítomnost autora hry Charlese Laurence.


A důvod její nespokojenosti? Hra měla být po anglické premiéře jako první uvedena v Čechách. Jenže toto privilegium jí doslova před nosem »vyfoukli« Italové! O to víc ji okouzlil Alexandr Minajev v hlavní roli!

Kliknutím zvětšete„Vaše nastudování se mi moc líbí,“ vyznal se Gregorové přímo na jevišti samotný autor, který od ní dostal malý prezent v podobě nejlahodnějšího českého moku z Karlových Varů – becherovky. Po představení se konala párty, kde premiérový stres zahnali u sklenky vína všichni hlavní protagonisté, mezi něž patřili Alexandr Minajev alias Hrihorij Lisečko z populárního »nováckého« seriálu Ulice, Petr Oliva či Nina Jiránková.

Nechyběl ani Ondřej Brzobohatý, který pro »Hvězdy« složil tři písničky. Přišel jako obvykle v doprovodu své přítelkyně Johany Indrákové. Dorazila i Miriam Kantorová, kterou v nejbližší době čeká u Brzobohatých zajímavá práce. „Připravujeme obnovenou premiéru hry Nejstarší řemeslo, kde budu hrát se svými čtyřmi kolegyněmi,“ poznamenala herečka, která se pozdravila i s manželi Hubačovými a majorem Zemanem alias Vladimírem Brabcem.


Autor: Jiří Landa
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.