Jude Law: Sexy Siennu Miller vyměnil za tuhle panenku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jude Law: Sexy Siennu Miller vyměnil za tuhle panenku

Jude a Sienna ještě spolu.
Jude a Sienna ještě spolu. (Profimedia.cz)

Britský herec Jude Law (38), který byl i bouřlivým hostem karlovarského filmového festivalu, nepotřeboval moc čas, aby si zvykl, že už není se svojí dlouholetou partnerkou Sienou Miller (29). Už má náhradu!

Je to britská modelka Lily Cole, která vyvolává různé reakce. Jedni ji považují za neskutečné krásnou, jiní za nepovedenou panenku, která bez make upu vypadá příšerně. Pro miláčka žen Lawa je však teď ženou č. 1. I přesto, že je mezi nimi šestnáctiletý rozdíl. Lily už navíc dobře zná. Před dvěma roky se s ní vídával, a rozhodně to nebyly platonické schůzky.

Se Siennou Miller chodil čtyři roky. Po dvou letech měli krátkou přestávku. To když se provalil jeden z jeho románků. Téměř čtyřicetiletý Jude zkrátka ještě nedozrál do vážného vztahu. Zřejmě ani s Lily Cole to není „…dokud je smrt nerozdělí.“ Je mladičká a celý svět modelingu ji stále ještě leží u nohou.

A dost možná, že s ní už cloumají mateřské pudy. Jude však již čtyři děti má. Tři s exmanželkou Sadie Frostovou, s níž se rozvedl v roce 2003. V roce 2009 si pořídil dítě s modelkou a svoji náhodnou milenkou Samanthou Burkovou.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.