Šeredová se dočkala: Svatba bude v červnu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Šeredová se dočkala: Svatba bude v červnu!

Alena Šeredová a Gigi Buffon od konce prosince vychovávají synka Luise Thomase.
Alena Šeredová a Gigi Buffon od konce prosince vychovávají synka Luise Thomase.

Konečně se zbaví nálepky věčné snoubenky. Už dlouho stála o to, aby se z ní stala » signora Buffon«. Dočkala se! Italský fotbalista, s nímž má dvě děti, ji požádal o ruku.

„Jsem staromódní a potřebuju, aby přede mě poklekl a požádal mě o ruku,“ stěžovala si modelka v červnu, že by se s otcem svých dvou kluků - Louise Thomase a Davida Lee - konečně  mohli vzít. A přesně rok poté se její sen splní. Gianluigi Buffon její přáni vyslechl. Dohodli se v prosinci, dosud o tom ale na veřejnosti nemluvili.

Teprve v úterý se fotbalista svěřil italskému deníku La Gazzetta dello Sport. Proč pořád otálel? „Chci se ženit jen jednou v životě,“ řekl Gigi Buffon s tím, že nic nechtěl uspěchat. Žádost o ruku však proběhla jinak, než si Alena vysnila. „Zeptal jsem se Ali jeden prosincový večer po večeři a ona si vzala pár dní na rozmyšlenou. Pak řekla ano…," popsal. Obřad se má konat v polovině června v Praze.



Autor:  ex

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.