Eva Aichmajerová: Vlasy mám půlmetrové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Eva Aichmajerová: Vlasy mám půlmetrové!

Eva Aichmajerová na párty Tommy Hilfi ger předvedla své nové, půl metru dlouhé vlasy.
Eva Aichmajerová na párty Tommy Hilfi ger předvedla své nové, půl metru dlouhé vlasy. (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Moderátorka Eva Aichmajerová (27) ráda střídá účesy. Tentokrát se jí vlasy protáhly o půl metru. „Je zima, a tak je super mít na hlavě deku,“ svěřila se deníku Aha! Eva, která za prodloužení vlasů zaplatila téměř dvacet tisíc korun.

„Té by slušely i zrzavé,“ smál se na Evu její kolega Vítek Havliš na večírku značky Tommy Hilfiger v restauraci na Střeleckém ostrově. Tam se totiž oslavovalo otevření stejnojmenné značky nového obchodu ve Vodičkově ulici.

Na večírku zazpívaly i Natálie Kocábová či Monika Absolonová. Josef Vojtek měl před svým vystoupením menší problémy. „Mám takovou trému, že jsem se zapomněl trochu na záchodě a skoro nepřišel zpívat,“ smál se Vojtek, který se hned po svém vystoupení věnoval manželce Libušce.

V rámci večera se konala i módní přehlídka, na které se předvedly Klára Medková, Renata Langmannová, černošská kráska Nancy, muž roku 2006 David Bílek či Agáta Hanychová. Té po skončení akce s těžkými kufry pomáhal její staronový přítel Sámer Issa. „Určitě si koupím košile, mají je pěkně zúžené. Na přehlídce se mi nelíbilo, jak se modelky tvářily. Byly hrozně strnulé,“ zhodnotila akci sexbomba Eva Aichmajerová,.

„Pěkná byla dámská kolekce, jsem na elegantní módu,“ chválil SuperStar Ali Amiri, který sám sebe označuje za lovce dívčích srdcí. Bohužel ale na tu pravou stále nenarazil. Celým večerem provázela kráska Iva Kubelková, která si každou volnou chvilku povídala s hokejistou Jiřím Šlégrem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.