Cibulková a Etzler: První setkání po rozchodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Cibulková a Etzler: První setkání po rozchodu!

Etzler se svou milenkou Pavlovčinovou na procházce po Poděbradech.
Etzler se svou milenkou Pavlovčinovou na procházce po Poděbradech. (Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl)

Vilmu Cibulkovou (47) a Miroslava Etzlera (46) čeká první setkání po rozchodu! Divadelní představení Láskou posedlí však bude pro oba řádné utrpení.

Lásku v posledních dnech vystřídala nenávist a zloba! Podvedená Vilma vykopla svého muže z domova a odmlčela se. Už v pondělí si ale budou muset oba pohlédnout zpříma do očí a zatnout zuby, aby mohli odehrát společné představení v Divadle Ungelt. Vedení divadla samozřejmě oba nervózně kontaktovalo, aby se ujistilo, že rozhádaní manželé dorazí!

„Mluvili jsme s oběma a slíbili, že dorazí. Jsou to přeci profesionálové,“ řekla nám tisková manažerka divadla Linda Pajić. Podvedená Cibulková se poprvé postaví před svého manžela, který si našel o mnoho let mladší milenku Radku Pavlovčinovou (22)! Křik a výčitky však nehrozí.

Její role si totiž v představení Láskou posedlí žádá zcela jiné emoce. Vyvolat milostné vzplanutí k muži, který ji podváděl, nebude jednoduché. „Jsou herci, myslím, že by to mělo všechno dobře dopadnout,“ ujistila nás Pajić.

Kdyby se však přeci jen něco zvrtlo a jeden z manželů nenašel dostatek síly předstoupit před diváky a předstírat zamilovanost, jak se s takovou situací vypořádá Divadlo Ungelt?

„Jsou to opravdu jen spekulace, ale oba jsou vázáni smlouvou, takže vše by se pak řešilo podle ní,“ řekla deníku Aha! manažerka divadla, která však věří, že na finanční postihy a další sankce vůbec nedojde. „Představení se zcela jistě odehraje,“ dodává.



Přečtěte si
alenkaa
12. 2. 2011 • 09:09

věřím,že to zvládnou, i když pro Vilmu to asi bude těžké. Si myslím. Třeba ne. Jsou lidé, kteří jsou i vnitřně tvrdí.

abstergo
11. 2. 2011 • 15:56

Obávám se, že tahle kurvózní hérečka s tím svým strejcem vzhledu orangutana po odebrání ranní moči nikoho nezajímá.

hejhej
11. 2. 2011 • 13:26

Alespoň se Etzler po nějaké době podívá na pěknou ženskou a ne tu ,byť mladší kobylí hlavu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.