Dustin Hoffman (73): Bez pedikúry se neobejdu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Dustin Hoffman (73): Bez pedikúry se neobejdu!

Dustin Hoffman na pedikúře.
Dustin Hoffman na pedikúře. (Profimedia.cz)

Ženu v komedii Tootsie hrál před téměř dvaceti lety. Od té doby se nezbavil péče o tělo, která je obvyklá obvykle spíše u žen.

Rád si například dopřává profesionální pedikúru. Na téměř dvě hodinky své nohy svěřil špičkovému zaměstnancovi luxusního kalifornského studia v pondělí odpoledne.

Na přítomnost fotografa reagoval se smíchem: „Já se bez pedikúry neobejdu. Vy snad ano? Ukažte, podíváme se, sundejte boty…“

Přitom při natáčení se Tootsie v roce 1981 netajil své obavy, že mu některé ženské zvyky zůstanou. V ženském převleku totiž strávil skoro dva roky!

Dokonce se žertem obával o vývoj svého syna, který se narodil pár dní před začátkem natáčením. „Vidí mě v sukni tak často, že si musí myslet, že jít do práce znamená převlíknout se za ženskou. Ještě z toho bude mít trvalé následky!" Smál se tehdy Hoffman.

Dustin Hoffman - denně se líčil 3 hodiny

Denně si musel holit nejen obličej, ale také nohy, paže, hřbety rukou i vnější stranu prstů. Celou tuhle operaci prováděl v sauně, neboť horký vlhký vzduch tam usnadňoval oholení nepoddajných chloupků. Kromě toho nosil umělé zuby, vycpávky tváří a make-up, který mu způsoboval akné.

Kompletní namaskování trvalo každý den tři hodiny, ovšem natáčet se mohlo také jen tři hodiny. Pak totiž herci začínal viditelně rašit vous.

Když natáčení skončilo byl rád. Úplné péče o své tělo se však vzdát už nedokázal...

 

Autor:  ex

Přečtěte si
zaviracispendlik
8. 2. 2011 • 09:41

malý, velký herec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.